onsdag 26. oktober 2016

Akkumulatortank båt

Et typisk vannsystem om bord i en moderne båt består av vanntank, vannpumpe,. Akkumulatortank plast 2l. Mange nye båter er utstyrt med en akkumulatortank , eller ekspansjonstank.


Betyr dette at når man tapper vann i båten vil pumpa slå inn . Montere akkumulatortank etter trykkvannspumpe.

Manglende trykk på Jabsco akkumulatortank. Størrelse på akkumulatortank - Båtforumet. Flere resultater fra baatplassen. En problemløser for mange vannsystem i båt og caravan. BESKRIVELSE Gir jevnere vannstrøm i trykkvannsystemet Trykkladet med bar, Maks trykk bar Tank i nylon materiale, . Ved å montere akkumulatortank vil man redusere problemer med ujevnt trykk og spytting i kranene.


Sørger for jevnt trykk og hindrer unødig start av trykkpumpe.

Nippel for tilkobling følger med. Kompakt så den er lett å installere. Passer i både eksisterende og nye vann. Jabsco trykkpumpe som du finner i båter , bobiler, campingbiler, busser eller.


Strøm AS leverer akkumulatortank med liters kapasitet. Klikk her for mer informasjon. Svært praktisk multitank som kan brukes som varmtvannsbereder og akkumulatortank ! Kan tilkobles både solfanger og varmepumpe eller . Min båt fra 80-tallet hadde også trykkvann orginalt fordi det ikke var plass til pumpen i byssa. Den fungerer som en akkumulatortank. Inneholder,trykkvannspumpe, liters akkumulatortank , filt.


Ved montering av akkumulatortank i trykkvannsanlegget oppnås en jevnere. For et mer effektivt og pålitelig system, anbefaler vi å bruke en akkumulatortank. Jeg tenker da at ved å benytte staver av kleber i en akkumulatortank ,. Har sett dettte brukt i varmtvannsberedere for båt der plass er dyrt.


En verden av båt og marine utstyr.

LxBxD: 340x120x1mm - JABSCO . En del produsenter har akkumulatortank og vannpumpe bygget inn i samme enhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg