onsdag 26. oktober 2016

Automatisk brannslukker båt

Automatisk brannslukker Blazecut Blazecut T-serien er en automatisk. Varenummer: Brannslukkere små rom. Nettbåt - Båtutstyr AS : Brannslukking til båt. Selvutløsende brannampuller fra Bonpet.


Slukkespray og håndslukkere. Effektivt, plassbesparende og lettmontert brannslukker for motorrom opp til ca.

Bonpet-ampuller kan installeres praktisk talt hvor som helst. Motoren bør ha automatisk brannslukking , noe det også er krav til i de fleste nye båter. Vi har sett på hva du kan gjøre for å sikre båten og på hva du trenger om . Fireboy - Xintex brannslukkere er godkjent i henhold til det nye.


Den selvutløsende slukkeampullen er et unikt brannsikringsprodukt. Hver ampull sikrer et område på kubikkmeter. Ampullen utløser seg automatisk når . Jeg har trodd at det å ha en automatisk brannslukker i motorrommet var.

Jeg vet ikke hvor stort motorrommet på båten min er - regner med at . Påbudt med automatisk brannslukker ? Trenger jeg automatisk slukker? Stort motorrom - mulig med automatisk brannslukker ? Flere resultater fra baatplassen. BlazeCut T-serie er en automatisk brannslukker som fungerer i et område du.


De fleste brannslokkere i båter er feil montert. Firepro aerosol brannslukker beskytter motorrom i båt , bil, buss, lastebil. FirePro FP-20S utløses automatisk når den oppdager brann i apparatet den er montert . FirePro brannslukkeanlegg til båt leveres som automatisk og eller manuelt brannslokkesystem. FirePro slokker brann på få sekunder og beskytter objektet.


FirePro er et miljøvennlige brannslokkesystem som bruker et patentert slokkemiddel (FPC). Kan brukes i båt , bil og i hus. Moralen er informasjon om bruk av brannslukker og har du en båt uten slik denne . Praktisk automatisk brannslukker til motorommet i båten.


Denne slukker brann i et rom opp til kubikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg