torsdag 13. oktober 2016

Isola rørmansjett

Mansjetten har en selvklebende krage med acryl som hefter svært godt til . Selvklebende mansjett for rask og sikker tetting. Kan benyttes både på den kalde og . Antall: Legg i handlekurv. For tilslutning til runde gjennomføringer som kabler, elektrikerrør, ventilasjon etc. Norges ledende byggevarehus. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.


Isola Tyvek Vindsperre cc600. Monteringsprinsipper A, Forsegling mønebjelke Nybygg Ved nybygg legges det en remse av damp- sperre over mønebjelken . ISOLA TAPE- OG KLEBESYSTEM ER ET KOMPLETT PRODUKT PROGRAM som gjør det enkelt og sikkert å bygge lufttette og energieffektive konstruksjoner. Eksempel på FireCurb Soft Vindsperre brukt i høybygg. Elastisk mansjett tetter rundt røret. For å sikre gode tette løsninger rundt elektriker-rør og andre typer rør er det enkelt å bruke mansjetter.


Husk å tekke inn røret mot undertaket med Decra gummi- mansjett slik at det oppnås en. Har du prøvd våre selvklebende rørmansjetter for å bidra til et tett bygg? I helgen kan du ta deg en titt på vår beta-versjon av isola.


Konet gummielastisk mansjett. Rørmansjetter med selvklebende tapekrave. Mansjettene finnes i mange dimensjoner tilpasset standard typer gjennomføringer. Spikerskruer for Powertekk takpanner.


Denne er akkurat litt større enn Grainfather-kjelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg