torsdag 20. oktober 2016

Veggfeste antenne

Robust og lettmontert veggfeste for paraboler og antenner. Laget av kraftig aluminium. For mindre paraboler og antenner.


Vær oppmerksom på at den ene antennen må monteres vertikalt og den andre horisontalt. Dimensjoner: Bygger ut fra vegg: 3mm. Høyde på vertikaldel: 2mm.

Enkelt veggfeste for antenner i DLB serien fra LigoWave. Hama universalfeste for parabolantenne - L-formet feste for montering av parabolantenne på husveggen. Veggfeste Vinkel Aluminium. Velkommen til vår nettbutikk med et rikholdig utvalg av kabler.


Vi sender daglig pakker over hele landet. Utendørs UHF- antenne gir deg gode TV-signaler fra RiksTV. Vinkelfeste for montering direkte på vegg. Legg til tilbudsliste Kontakt.


Antennekabel (koaksialkabel) 25m med premontert F-plugg.

Hannplugg (IEC-plugg) for tilkobling til mottaker (i egen pose). Triax - DAP 9Glassfiber antenne ! POPyourSIGNAL, utendørs dab- antenne. Kraftig justerbart veggfeste med bein.


VEGG- BRAK Tilgjengelige: Lagervare, kr. MAXIMUM 4- bent kraftig skråstilt veggfeste 60mm. Tv, parabol og antenner til bobil og campingvogn. TV- VEGGFESTE CARBEST SMALL, ANTRASITT.


Antenne : Antenne for DVB -T inkludert standard veggfeste. Vinklet veggfeste i aluminium for oppheng av antenner. Festet har en diameter på mm og passer derfor de fleste antenner på markedet.


Enkelt standard feste som er rør som er helvrundt med hull for skru det i veggen. Kan brukes som parabol brakket eller til andre typer antenner. Antennentechnik passiv DAB- antenne - Perfekt for hus, hytte, lastebil eller båt.


Pluggtype: FME (overgang til F-kontakt medfølger også) Kabellengd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg