tirsdag 25. oktober 2016

Verktøyholder vegg

Heng opp spader, river og feiekoster på veggen med hjelp av våre smarte holdere så sparer. Lag din egen verktøyholder eller forleng skinnen du allerede har. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Passer Biltemas verktøytavler og verktøyvogn.


Kan også monteres rett på vegg.

En motsvarende vinkel er montert på hver verktøyholder , og tres enkelt ned . Montering: Vegger av murstein, betong, gips eller tre. Bruksområder: Garasjer, etc. Perfekt løsning for sikker oppbevaring av sikret verktøy. Skrutrekkersett på veggstativ Teng Tools WRMD10N. Sett med stk skrutrekkere for rette spor, phillip og pozidrive.


Leveres med verktøyholder som kan festes . VERKTØYHOLDER FOR LUFTVERKTØY POLAR VERKTØYHOLDER FOR.

På veggene har du massevis av ledig plass som du kan utnytte for å gjøre hjemmet ryddigere og mer velorganisert. SKÅDIS verktøyholder , grå . Verktøyholder skrå dobbel. For oppheng av verktøy på verktøytavle. Rebound Spring Strut Tool. Festes til vegg eller tak.


Pris fra 29- Velg butikk for å se. Tilgjengelig i butikker . Planskive Ø450mm, hurtigskifte verktøyholder hode, hurtigskifte verktøy holder , spon vegg , kjølesystem, fast brille, medfølger brille, . ForTil å feste på veggen. Photo: Musea i Nord-Østerdalen.


Heltrukne håndtak leddet med kraftige nagler. Opphøyet bunnseksjon for å unngå fukt. Produkter › Utstyr › Klatreutstyr › Bre og is › Tilbehør Bufret kr 19- ‎På lager Caritool Evo fra Petzl er et verktøyfeste som passer til de fleste klatreseler til bruk på is, bre og storvegg. Den brukes i hovedsak til isskruer, men fungerer like fint . HML Hjelpemiddel-leverandøren AS - Stokk og Krykkeholder, enkel, for montering på vegg.


Holderen er montert på en lakkert furuplate.

Vikan veggmontering kan lagre verktøy. Bearbeidelse skjer på sleiden som har langsgående posisjons tilpassning på mm og tverr gående . Robuste og stabile stålskap med hull til opphenging på vegg. Bakpanelet og innerdørene er perforert for verktøyholdere. Fullt låsbart med plant liggende .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg