mandag 17. oktober 2016

Fibo trespo baderomspanel monteringsanvisning

Fibo forberedelse for montering. Dette er hva du trenger å vite før du installerer våre vanntette veggsystemer. Panelene leveres med den unike Aqualock låsen som gjør . Husk alltid og les produsentens monteringsanvisning , og følg den om den avviker fra beskrivelsen.


Baderomspanel fugemasse, Casco Aqua Seal.

Montering med standard og to-delt innvendig hjørneprofil. Glem membran og flise lim. Det er meget viktig at hele mon- teringsanvisningen blir lest FØR monter-.


Vi vurderer fibo trespo plater på nytt bad oppe, men er de 1 tette? Det står ingenting i monteringsanvisningen at en skal skru nederst på . Veggene er kledd med baderomsplater med marmormønster, og spørsmålet . Les gjennom hele monteringsanvisningen nøye før du starter arbeidet.

Her har jeg kun sett pressemeldingen og monteringsanvisningen (link til pdf). Vi har laget en beskrivelse av hvordan montere baderomspanel steg for steg. Marcato-kolleksjonen inneholder en mengde forskjellige dekorer og fresinger. Denne platen har flisstørrelse 60x60cm. Har du god erfaring med montering av fibo - trespo.


Plater, monteringslister, silikon og skruer er kjøpt inn. Skråtak som skal listes, lister . B Vi hjelper Sinnasnekker`n med bad og kjøkken. Følg den enkle monteringsanvisningen , og du er sikret et resultat som varer i årevis. Det omfattende utvalget av strukturer, fliseffekter og uttrykk rommer alle stiler!


BerryAlloc veggpaneler har et unikt og solid . Hvis arbeidet er utført etter monteringsanvisningen som ligger i hver pakke så har han. Ved montering er det viktig å kontrollere at alle låsepunkter låser korrekt for å sikre tettheten. Les alltid produsentens monteringsanvisning , og følg den om den avviker fra.


Unngår du slike ting under arbeidet garanterer en av leverandørene, Litex , at platene holder tett i år.

Vi forutsetter at membran under . Med bad innredet med den nye kvalitetskolleksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg