tirsdag 25. oktober 2016

Bobil toalett til salgs

Hos oss finner du det beste toalettutstyret på markedet. Max Fritid tilbyr blant annet populære toaletter fra Thetford og Dometic. Våre produsenter har gjennom.


Campingtoalett, stort utvalg av Porta Potti og andre. Stort utvalg, lave priser og rask levering.

Norsk nettbutikk for deg som liker camping-, caravan-, bobil -, hytte- og. THETFORD AQUA SOFT TOALETTPAPIR. Miljøvennlig forbrenningstoalett til bobilen. Bobilene bruker i dag kassett- toaletter som tømmes før det skvulper over. Og slik vil det nok være for en overveldende . Glem alt styr med septikktank i båten.


Dårlig lukt fra slanger, septikktank og doen og ikke minst, du slipper å tømme . Toalettet fra Furuflaten er blitt en kjempesuksess på hytter og i campingvogner.

Nå er det første settet på plass i en bobil. I dag har bedriften ansatte og salgs og serviceavdelinger i Bergen og Oslo. Burstner City Car C6har SENKESENG over sittegruppen bak i bobilen. Mulighet til å ordne seng i . Annonser om utstyr til dette er også.


Nå kan du på en hygienisk og enkel måte kvitte deg med toalettavfall. Restproduktet er kun ren aske. Ca toalettbesøk før tømming. For at det kjemiske toalettet eller tørrklosettet på hytta, i båten eller campingvognen skal fungere. Viser: treff Sorter etter:.


BioCool Fresh Toilet Tank, sanitetstabletter til toalett - og septiktank . Mange har erfart at håndtering av toaletter i bobiler og karavaner kan være en stor. Tilbehør: Luftsentral, Markise, TV-antenne, Fast toalett. Carthago I Chic C-Line - 3. Hvordan tømme bobilens do?


Nye bobilbrukere lurer ofte på hvordan og hvor man tømmer bobil do.

Tre sengeplasser, kjøkken og toalett - på under fire meter! Pen og hel vogn, lite brukt. Dobbeltseng, dusj og toalett. Sengeplasser i sittegruppe.


Kjøleskap med liten fryser, gassbluss og oppvaskkum med kaldt og varmt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg