fredag 28. oktober 2016

Mastrør

Kraftig rør til oppsetting av TV-antenner, paraboler, m. Den ene enden er mindre i diameter for at man skal kunne montere flere rør i hverandre. Norges raskeste nettbutikk! Er du på jakt etter speilkuler, PA - høyttalere eller discolys til festen?


Sjekk vårt store utvalg på Multisupply. Mastrør 50mm med flens 2m - Triax.

Galvanisert kvalitetsrør og festemateriell for . Justerbart galvanisert veggfeste. Vribart styefeste for og mastrør. Leveres med eksosklammer for rør.


Smart løsning som lar masten skli ini vinyladapteren, slik at man ungår å snurre seg fast. Det er også frest ut spor, slik at man kan tre kabler og lignende inne i . Samme lave pris i butik som på net. Standard veggfeste for antenneinnstallasjoner.


Festet er justerbart mellom og 50cm.

Kan monteres horisontalt eller vertikalt . Du kan bla i brosjyren ved å ta tak i hjørnet på brosjyren, som ved en vanlig papirutgave. Kan bruges sammen med gavl beslag. Parabol- og antenneeksperten. Salg og installasjon av antenner og satellittutstyr.


Antennen kan monteres utvendig på vegg, på samme mast (rør ) som en TV- antenne eller på en egen mast (rør ) som monteres på taket eller på veggen av huset. Annoncer med Mast Rør på DBA. Stort udvalg af Mast Rør til billige priser.


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Tilgjengelige, Fjernlager 1-dager . Modellbetegnelse, MASTRØR 50MM 1M. Treskruer og rørlås må bestilles separat Beskrivelse Typenr.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp mastrør billig i nettbutikkene. Ta kontakt når varen er på lager. Skjøtbart mastrør av varmforsinket stål.


Passer antenner med Utvendig 1-Materiale Rustfritt stål For Marine og Baseantenner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg