torsdag 27. oktober 2016

Takess på bad

Godkjent for godt ventilerte vaskerom og baderom. Enkel montering med not og fjær. Noen gode forslag til himling på bad ? Har brukt tak-ess på mange bad uten problem, men som det skal vere på bad så må det vere ventilert!


Vi bygger bad i et eldre hus. Tak-ess plater (folierte) , eller mdf takpanel foliert er godkjent for ventilerte bad og vaskerom i boliger.

Tak-ess Original er en foliebelagt (PVC folie) himlingsplate, profilert på alle sider med. Benyttes i alle rom – gang, stue, kjøkken, soverom, bad og vaskerom. Plastbelagte eller foliebelagte takplater ( Tak-ess og lignende) kan overmales med godt resultat. Transport, lagring og håndtering. Tak-ess Inspirasjon kan også benyttes i godt ventil erte vaskerom og baderom i boliger.


Platene må beskyttes mot fuktighet. Taket er rommets himmel, og himmelen skal være plettfri og pen å se på. Det er vi vel alle ganske enige om.

Takess er kanskje den mest brukte himlingen i . Syvende artikkel i serie hvor en totalrenoverer et baderom selv. Kan også benyttes i godt ventilerte vaskerom og baderom i boliger. Tak-ess er en ferdigbehandlet, foliebelagt himlingsplate som reduserer byggetiden og gir lyse og trivelige rom. Jeg la derfor 100mm glava på hele området over badet , med plastduk over. Dersom takplatene er av Tak-ess eller tilsvarende foliebelagte . Dette bør du grunne med vannbasert heftgrunning først og deretter male med en matt takmaling.


Vær oppmerksom på at vanlige matte . Takess Inspirasjon folierte takplater kan benyttes som himlingsplate i alle rom. Boligen er innholdsrik med sine soverom, stuer og bad. Info om P-roP-rom inneholder: Entre, toalettrom, vaskerom, kjøkken, stuer, gang, soverom, kontor og bad. Kan benyttes i ventilerte vaske- og baderom i boliger.


Vegger med panelplater (type eldre Koreapanel). Folierte himlingsplater ( tak-ess ). Himlinger: Malte flater og takess på bad. Vegghengt toalett, servant med servantskap, frittstående badekar og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg