torsdag 27. oktober 2016

Hva er fødepumpe

Diskusjon › Båtforumet Bufret 25. Men å skifte fødepumpen på min motor (Yanmar 4JHE) er ikke gjort i en håndvendig. Så hva med en liten 12volt pumpe som reserve? Elektrisk fødepumpe erstatning fra Biltema etc.


Koble elektrisk fødepumpe på tenningslås.

Lekker diesel fra tilkobling på fødepumpe. Flere resultater fra baatplassen. Får ikke ut lufta etter kjørt tom for diesel.


Forumindeks › serie Land Cruiser › Motor 6x Bufret Lignende 2. Vi hadde nede dieseltanken i forbindelse med rustsveising av ramma. Tanken ble drenert før demontering og jeg glemte jo å fylle opp før jeg . Noen som har vært borti dette ? Jeg skrudde ut fødepumpa på Zetoren (sitter forøvrig på en veeeldig trang plass) og demonterte denne, fant ut .

MF 1Diesel problemer innlegg 15. Zetor med dieselproblemer innlegg 18. MB E3TDT - stoppet plutselig, vil ikke starte. Trøbbel med luft i dieselsystemet, fødepumpe ? Haster: symptomer på ødelagt dieselpumpe - Teknisk og trimming.


Motor, trafikk og maritimt › Bil › Teknisk og trimming Bufret Lignende 1. Båtmagasinets Motorskole del 3DIESELMOTOREN Dieselmotoren har ord på seg for å være nærmest ustoppelig, og så lenge dieselhygienen er på topp, er det . Det er vanskelig å uttale seg konkret om hva som kan være. Vi deler reparasjonsprosedyrene inn etter hva som har skjedd etter feilfyllingen. Jeg er sikker på at den ikke har fødepumpe. Biltema for å handle pumpe i første omgang, så får vi se hva det gir for utslag. Mangler: hva Tungstarta BMW 5diesel.


Bufret Begynner man å bytte deler uten å vite hva som er feil så risikerer man å kaste. Hva fremtiden vil bringe av dieselinnsprøytningssystemer er ikke lett å spå, men at Common Rail systemet er den foreløpige vinneren er hevet over tvil. Vet noen hva som kan være årsaken? Forder med rotasjonpumper er originalt uten fødepumpe , og trenger heller . Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i.

Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar . Fødepumpe Chevrolet TD.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg