torsdag 20. oktober 2016

Stellebord skeidar

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse. Ved å benytte dette nettstedet, blir det sett på som ett aksept på at . Gode og sikre stellebord i alle tenkelige varianter: gulvstellebor veggstellebor sammenleggbare stellebord etc! Praktisk stellekommode med skuffer og låsbare hjul.


Inkludert badebalje, stellematte og såpekopp. Kan også benyttes som vanlig kommode uten .

Vi har bestemt oss for å ha stellebord på badet i tillegg til på rommet, har kommet over et stellebord som er veldig lite og nett som faktisk får plass der. Jeg kjøpte ett helt vanlig stellebord på Skeidar , til 800. To store rom under, med plass til bleier og alt det der.


Badebalje fant jeg på IKEA til 79. Foreldreforum - Kategorier. Type stellebord har du valgt? Hvilket stellebord er best? Flere resultater fra forum.

Jeg leter etter et fint stellebord i hvitt helst med skuffer under. Graviditet, spedbarn og babytiden Bufret 7. Vi har en skeidar -kommode med tre store skuffer og to små øverst. Hvor får man kjøpt fine bokser til å ha inni gulliver. Man skal jo helst ikke gå unna stellebordet når ungen ligger oppå :). Stellekommode med eller uten badekar?


Husker jeg lette lenge når jeg skulle kjøpe stellebord. Sidekantene er kjøpt utenom, sjekket akkuratt på Skeidar , og de fører ikke roomate . Hvit stellebord med to kurver under gis bort. Bordet er i tipptopp stand men mangler selve puten som skal legges på toppen, men det er nok . Kjempe fin kommode kjøpt på skeidar i høyglans hvit. Vi har tre møbel foretninger her på Sortland og det er Skeidar , Jysk og Bohus.


Jysk er utelukket da det er billig og du får kvaliteten der etter. Har stellebord med skuffer og badekar under. Aldri hatt noen problemer med montering av flatpakker hverken fra Ikea eller Skeidar , men dette var den . Handle sesongens Barne- og babyutstyr hos Ellos til bra priser!


Vi har et bredt sortiment av Barne- og babyutstyr til både gutter og jenter i alle aldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg