mandag 17. oktober 2016

Oljesuger biltema

Effektiv oljesuger som enkelt tømmer alle slags oljer og væsker fra kjøretøy og maskiner ved hjelp av undertrykk. Betjenes manuelt med håndpumpe, eller . Legg til i innkjøpslisten. Sugepumpe for kjøretøyvæsker.


For enkel påfylling eller oppsuging av bremse- og frostvæske.

Gjennomsiktig beholder med tydelig gradering for enkel avlesing. Har nå en sånn kolbe på ca. Oljesuger til oljeskift - Båtforumet - baatplassen. Liten oljesuger samt turteller - Båtforumet - baatplassen.


Oljepumpe fra Biltema - Båtforumet - baatplassen. Flere resultater fra baatplassen. Oppfølgingsspørsmål, noen som har testet denne fra Biltema (til dette formålet)?

Biltema har en oljesuger med 6l tank til kr 5som er helt grei. Der sies det bare: Koble til oljesuger og sug ut gammel motorolje. Bytte bremseveske innlegg 10. Bilen griner om service, bytte bremsevæske selv.


Bufret Lignende Forenkler oljeskift eller redder deg når du har fylt på for mye olje. Kobles enkelt til bilbatteriets poler med klemmer. En slik oljesuger fungerer nok greit det, bruker selv en elektrisk liten . Kan noen anbefale en god oljesuger som ikke koster mer enn den smaker.


Så i dag gikk jeg til anskaffelse av en manuell biltema oljesuger. Skifte motorolje selv (linker) 25. Spørmål w2- hva er dette? Motor, trafikk og maritimt › Bil Bufret 28. Kjøp noen liter CHF og en oljesuger på Biltema , så flusher du servooljen ved å suge opp noen desiliter og bytte ut med ny CHF, vri litt på rattet, . Jeg bruker en oljesuger fra biltema til 49 funker helt fint.


Jeg har oljesuger fra Biltema på 10L (mekanisk).

Først ned med bunnpanna og bytta filter og fjerna det jeg kunne av avleiringer. Hvis ikke, kan du benytte en oljesuger til å suge opp fra beholderen. Det er jo nesten enklere å bytte girolje enn motorolje da.


Tømme ut, og kjøre en Biltema oljesuger i revers inn igjen i kassa. Brukte en oljesuger fra Biltema for å få opp olje fra oljetanken og eller liter CHF 11S olje (som du faktisk får kjøpt på Biltema ) før jeg var .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg