torsdag 13. oktober 2016

Polykarbonat glass

Polykarbonat er lett å forveksle med akrylglass. Vi selger ut diverse glass i uknuselig polykarbonat (plast). Oppgitte priser er for stykk. Rødvin og hvitvin er med stett som kan skrues av. Ekstrem bruddstyrke, veldig vanskelig å slå i stykker.


Splintrer ikke som vanlig glass.

Lett å skjære med fintannet sirkelsag, . VINK lagerfører polykarbonat i tykkelser fra 75mm til 20mm. Disse materialene er basert på transparente plater i akryl eller polykarbonat. Riktig tykkelse til prosjektet dimensjoneres ut i fra krav om støydemping, vindlast,.


Her får du en tydelig oversikt over fordelene med isolasjonsplast og en sammenligningstabell mellom isolasjonsplast og vanlig glass. Når man skal velge bekledning til drivhuset sitt, har man i utgangspunktet to valgmuligheter: klart glass eller polykarbonat , som ikke er . Vi har et stort utvalg av polykarbonatglass. Større plater, farget og .

PC ( polycarbonat ) er en termoplast. Figure 1: Weight comparison. Jeg må kjøpe meg nytt drivhus, siden Dagmar tok det jeg hadde. Hva er egentlig forskjellen på glass og poly.


Glas tåler snø betre enn polykarbonat ,men polyen er dobbel, isolerer,gjev skugge. Gullbelagt polykarbonat glass. Vis varianter av dette produktet . Vi lagerfører plexiglass fra 3mm til mm tykkelse.


Plexiglass blir letter oppstripet enn vanlig glass , men kan være et godt alternativ for . Det skal ikke kunne få riper og det skal heller ikke knuse. ClickClack er lagd av polykarbonat. Plastglass D: 70mm H: 75mm. Glass Smart tulip 20cl HØ73mm.


Champagne glass - polykarbonat - 2pk fra Friluftsmagasinet AS. Solid glass som ikke knuser. Uknuselige glass i polykarbonat. Alle produktene i Strahl .

Ditt lokale glasseri som rammer inn bilder, formidler kunst og leverer glass når.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg