mandag 31. oktober 2016

Trykkluftslange trommel

Armert trykkluftslange i fleksibelt PU-materiale (Polyuretan) Vridbar bunnplate 360° for minimal. Med mekanisk tilbakerulling og solid stålrørsutførelse som beskytter mot støt og slag. Slangetrommel beregnet for vann. Smidig konstruksjon som kan monteres på vegg. Praktisk og lett transportabel trommel med sveivopprulli.


OK Elektriske AS - okelektriske.

Norges bredeste varehus på nett. Er på jakt etter noen gode trykkluftslanger som ikke blir stive i. Trykkluftslange i trommel med automatisk inntrekk - slange 5m. Komplett med meter slange, lynkobling og nippel.


Med stoppfunksjon for slangestopp. Max belastning 180psi (12bar). Vi tilbyr bilinnredninger, serviceinnredning, kjøretøysinnredning, modulsystemer eller som det enda kalles innredning til varebiler. Vi selger det meste innen .

Sjekk priser på trykkluftslange trommel. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp trykkluftslange trommel billig i nettbutikkene.


Utstyrt med solid stålbøyle for optimal . Maks arbeidstrykk, bar. Innvendig diameter, mm. Utvendig diameter, 1mm. Leveres me Hurtigkobling Nippel. ULTRA-flex armerte polyuretanslanger . Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med å finne et alternativt produkt til dette.


Teoretisk sett kan man vel kjøpe en slange, kjøpe en trommel med f. Kan også leveres på trommel med meter slange. Trommel i rustfri stål for sl. Ved å koble enheten til en trykkluftslange og sugeslange, er den klar til bruk.


Wire trommel : Slitesterk hardplast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg