onsdag 12. september 2018

Skruer til mur

I trevegg kan du henge opp hva du ønsker bare ved å sette inn en skrue , spiker eller stift. Hvordan ville veggene se ut hvis det ikke fantes skruer ? Her lærer du hva som skal til for å montere lamper, reoler og annet enkelt og uten anstrengelse og slik . Noen som kan komme med en anbefaling av plugg jeg må bruke for at dette skal sitte skikkelig og tåle litt vekt? Skruen var ca 2cm inn i veggen.

Murplugg kan benyttes til lette og middels tunge fester i betong eller mur. Kan benyttes direkte i lettbetong . Alle kjøkkenveggene er i mur og jeg lurer da på om noen her har en formening om hva slags skruer og plugger jeg bør bruke for å feste . Betongskruer og lettbetongskruer som forenkler montering. Her finner du betongskruer og lettbetongskruer. De brukes direkte i materialer som betong, . Plugger kan du trenge når du skal feste noe med skrue eller spiker i f. Plugger finnes i forskjellige utførelser og dimensjoner, .

Elforsinket skrue med plugg av nylon for massive materialer. For betong, tegl, lettbetong m. Plugg med mothaker reduserer risikoen for rotasjon. Velger du skrue og plugg er suksessfaktoren å lese på pakken slik at skruen passer til pluggen og pluggen passer i hullet.


Størrelsen på skrue og plugg må stå i forhold til hverandre. Du må bruke bor som er speiselt beregnet på mur. Tidliger har vi vist hvordan du fester skruer eller knagger i gips, her får du noen gode tips til hvordan du få skikkelig feste i lettbetong eller andre . Hvis murpluggen først er blitt løs, kan du selvfølgelig forsøke deg på noen av de klassiske løsningene, som en større skrue eller et par fyrstikker . Hvis du kjøper plugger og skruer i form av sett, kan du være sikker på at de vil passe.


ICRAFT SKRUESETT FOR MUR 1DELER. Sett med festemidler til mur. Vinkelskrue 5x 40mm x10stk . Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk. Vi har års erfaring innen stempelproduksjon!


Plugg W-UR med vedlagt elektolytisk forsinket pluggskrue til forankring i tørt inneklima og plugg WD uten. Men du må selvfølgelig bruke riktig skruer og, avhengig av veggtype, plugger i.

Hvis du har en mur eller betongvegg som er kledd inn med gips, må du følge . Bruk festemidlene som følger med møbelet og skruer som egner seg for. For eksempel mm plugg fra IKEA . Jeg har været i silvan, men deres skruer var . Mekaniske mellomtunge og lette ankere. Må pluggen være lenger enn skruen ? Vi svarer på spørsmål om plugger og skruer. Godt grep i mur og plater .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg