tirsdag 18. september 2018

Lydfeller ventilasjon

Alt du trenger for å få et bedre inneklima. Norges største nettbutikk for ventilasjon. Jeg har kjøpt et hus med balansert ventilasjon (system air). Desverre har husbygger ikke lagt inn noen form for lyddemping i anlegget.


Hei - installerer i disse dager balansert ventilasjon i kjelleretasjen. Er opptatt av minst mulig støy, og .

Rektangulære lydfeller med rund anslutning. Grenkanal og lydfelle har da en dimensjon på Ø1mm, mens ventilen er Ø. Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor . Bygger noen rom i kjelleren og har lydisolert relativt godt med vegger og tak med . Et kanalnett i et ventilasjonsanlegg lydisoleres innvendig ved at deler av kanalene isoleres samtidig som at lydfeller monteres på utvalgte steder. Choose model: Choose version.


Har du spørsmål angående ventilasjon og våre produkter? Galvanisert stål Benyttes ved aggregat.

Anvisningen gjelder balanserte ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. De er lettmonterte og demper effektivt lyd til kanal. For installasjoner som har høye krav til demping til kanal, kan to lydfeller med fordel monteres etter hverandre.


Disse selger ventilasjon og på deres hemme side finner du div type av lydfeller. I praksis vil det si at anlegg med relativt lav SFP har lite problemer med ventilasjonsstøy og dermed mindre behov for lydfeller i anlegget. Fleksible lydfeller med og uten varmepumpe.


Ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Den som monterer ventilasjon. Ved hjelp av lydfeller , eller isolerte kanaler ! Den kan absorberes i en myk og porøs vegg av f eks mineralull.


Det er nøkkelspørsmålet når balansert ventilasjon skal inn i. For eksempel er lydfeller et tilbakevendende problem, men de kan vi kanskje . Vi ønsker derfor å informere om noen viktige . Gode ventilasjonsprodukter til privatemarkedet, til gode priser. Vi sender over hele landet. Ubrukt lydfelle selges til under halv pris kr. Har du plass til denne får du minimalt med lyd i .

Dette er lydfellenes rolls royse. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hos oss finner du et bredt utvalg av ventilasjons produkter. Kom til byggmakker for å handle inn til ventilasjonsanlegget. Demper effektivt støy fra ventilasjonsanlegg.


Lydfelle for effektiv demping av støy fra ventilasjonskanal. Trekk ut fleksible lydfeller da disse leveres komprimert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg