tirsdag 18. september 2018

Kloakklukt ved lavtrykk

Under visse værforhold kjenner vi en liten sneik av kloakklukt. Etter års kamp med if forsikring og hjelp, velger jeg og prøve her. Saken er at det er kloakklukt i huset ved kuldegrader ute. Her får du tips til kva du bør sjekke og eventuelt gjere, om du i periodar er plaga med kloakklukt i huset ditt. Kloakklukt er ikke bare vemmelig, den kan også være livstruende.


Et middel fra Yara kan redde liv.

Ofte lukter det kloakk i huset. Vi har sluker i badet nede, . Lukter det vondt på badet? Hvordan finne ut hvor kloakklukten kommer fra og hva som er feil.


Ved spesielle vêrtilhøve kan lufting over tak føra til vond kloakklukt sjølv om luftinga fungerer. Dersom det er tilfelle, kan ein ta av røyret i luftehatten og montera . UBRUKT DUSJ: Jørgen Nordahl, rørleggermester hos Pipeliner forklarer at kloakklukt fra sluket kan oppstå dersom dusjen ikke brukes over . I mange bad oppstår denne lukten fordi man etter å ha renset avløpet ikke har klart å feste pakninger .

Har du en sluk i gulvet, eller en vask som er lite i bruk, kan det føre til kloakklukt inne dersom vannet i vannlåsen fordamper. Vi blir liggende mellom et høytrykk og et lavtrykk noe som vil gi byger i vest. Bjørg har levd med kloakklukta i flere år: – Det er til å spy av . Det løser seg når man bruker dem igjen. Vi får en rekke henvendelser om vondt lukt, spesielt fra området Galgeberg.


Dette antas å være kloakklukt. Ifølge OBRE er det pga lavtrykk. Lavtrykket som kommer inn over Sør-Norge fra Nordsjøen fredag 26.


Som grunneier har jeg også fått . Denne tiden av året er vanligvis ganske rolig for surfere på Østlandet. Men på søndag ramlet det inn et lavtrykk med fine bølger hakk i hel. Fagforbundet organiserer arbeidstakere i kommunale, fylkeskommunale, statlige, private . Reolene kan bygges ut etter eget behov med dører,.


Et kraftig lavtrykk er på vei fra Atlanterhavet og dytter vekk høytrykket som har gitt flott vær på Vestlandet, i Midt-Norge og i Nord-Norge. Vi kan også finne kilden til luktproblemer, kloakk m. Skriftlig rapport og videodokumentasjon leveres. Røyktesting: Spesielt egnet ved feilsøk for kloakklukt eller .

Mandag skriver Meterologisk institutt på Twitter at Sommeren er på hell. Torsdag kommer et kraftig lavtrykk inn fra vest. Det vil føre med seg økende vind inn . Ved Lundebyvannet kom det anmerkning for avfall på gulv inne på toalettet, samt litt kloakklukt i bygget. Ved Skjørshammer anmerkes det at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg