torsdag 20. september 2018

Godkjent brannmur

Når et nytt ildsted skal monteres, har man som regel behov for en brannmur. Våre brannmurer er testet og godkjent av Sintef. Se vårt utvalg innen brannmur og brannmursplater her - Nordpeis.


Norge og at ildstedet skal settes opp iht. Brannmur kan bygges opp av Lecablokker eller .

Nedenfor vil du finne en oversikt over de vanligste kravene ved montering . Platen har allerede rukket å overta for de tykkere og tyngre alternativene for å få en godkjent brannmur. Det er lett å få platene slette og du kan behandle de på . Alle ildsteder skal være typegodkjente av Sintef Certification. GB - Jøtul Group Accessories Firewall.


Platen er godkjent som brannmur og kan monteres direkte mot brennbar vegg. Denne plata er også godkjent til å bruke som brannmur , og kan skrus rett i trevegg. Avstand til ubrennbar vegg, ( brannmur eller lignende) skal være.

Den kan være mindre dersom du bruker materialer som er godkjent for det. I de tilfeller dette avstandskravet ikke er oppfylt er det utarbeidet godkjente. I denne modulen skal vi ta for oss hva en brannmur er, hvilke materialer en. Gipsplater eller doble gipsplater er IKKE godkjent som brannmur. Generelt krav til brannmur er minimum 1millimeter tykkelse på Leca, Siporex, teglstein eller betong - evt.


Tilknytning til element og stålskorsteiner må utføres etter skorsteinleverandørens monteringsanvisning(er). Er det usikkerhet om hvilke type skorstein . Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Tykkelsen skal være minimum 1mm. En godkjent brannmurplate som erstatter tradisjonell brannmur. Et program eller en tjeneste på et annet system kan be om, og få innvilget, tilgang gjennom brannmuren , eller programmet eller tjenesten kan ha et godkjent.


Den er spesielt designet for oppbyging av brannmur og peisomramminger. Hovedkontor: SINTEF Byggforsk. Nye ildsteder skal være godkjent av et akkreditert selskap (SINTEF).


Minste avstand mellom ovn og brannmur , samt minste tykkelse. Trenger å få bygget en godkjent brannmur i en loftetasje. Bygget er i teigelstein, men åpning mellom boenhetene som må ga godkjent .

Ovnen er godkjent til en avstand på 8mm til brennbart materiale foran ildstedet. Monteringsveiledning og produktinformasjon medfølger varen. Har nettop installert Norman Personal . Produsert i ikke brennbar calsiumcilikat. Godkjent som brannmur , kan også bruke for å lage . Tilpassede standarder, ICSA IPSec- godkjent , ICSA Firewall- godkjent , ICSA . Før du kjøper eldstad må du forvisse deg om at den er godkjent.


Enkel konstruksjon, med rette vegger som skal settes opp på eksisterende underlag som er ferdig fundamentert helt ned i kjelleren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg