tirsdag 25. september 2018

Bambus i taket

Vi har fått ny og forbedret nettbutikk! Bambusprodukter finner du nå her. Kontakt Åsmund Bergwitz mob. Endelig kan vi sitte under tak og bruke terrassen langt utover den.


Vi monterer derfor bambus i taket , bambus på rull som blir festet i bjelkene. Andre produkter: Blomsterpotter til hyller: Elho fra .

Det er genialt å utnytte plassen på taket. Iris, bambus og roser er blant plantene som anbefales. Fest ferdigflettede matter av pil, bambus eller kraftige strå på lektene. Eller kanskje det gir assosiasjoner til et gammelt hus med gress på taket ? På nært hold kan bambusen på taket nærmest se ut som gamle brøytestikker.


Dekk taket : behagelig halvskygge, espalier til klatreplanter, sollys gjennom bladverk, vanntett tak i hagen. Har du fått tak i en gammel heklebrikke, eller vet hvordan du hekler en, bruk . Her er det flettet bambus i taket og bambushyller i vinduene, vietnamesisk kunst på veggene og ekte vietnamesisk kost på menyen.

De velger interiør laget av bambus , verdens mest solide gress. I Terminal fire på Madrids flyplass, Barajas, er taket laget av det solide gresset . Med peis i benkehøyde og håndsnekret kjøkken i bambus , er dette blitt. Selv om det er høyt under taket i det store kjøkkenet, virker det både . Kanskje noe å vurdere neste gang du legger nytt gulv?


Bærekraftig og miljøvennlig design er i tiden som aldri før. Se hvordan det slitesterke og lekre materialet bambus kan innføres i hjemmet. Flexbamboo er en fleksibel spiletapet i bambus.


Funker til alt fra taket i VW-bussen til buede hjørner på store skoleprosjekter. En av de mest populære starter med en taubane som tar deg opp og ned over taket av bambus. På enden venter en høyde med et utkikkstårn . Amsfield er en vintage takpendel som er laget av bambus.


Dekorativ lampe som skaper et spennende lysbilde. New York Times forteller oss at taket til Metropolitan Museum of Art for tiden brister frem med en vakker ny installasjon som er helt ut av bambus. Strømpepinner av bambus fra Knitpro… 80-. Luksussett med Cubics-pinner Gavesett med utskiftbare pinner fra - mm av.


ELVARLI seksjoner, hvit, bambus. Du kan velge mellom å plassere den åpne oppbevaringsløsningen mot en vegg eller bruke den som romdeler, siden stolpene skal festes i taket.

Hus, hage og oppussing: selvfølgelig kan man ha bambus. Drikkevann lagres i en plasttank på det øverste delen av taket med forbindelse til. Planter kan også trekkes ned gjennom taket av gangen.


Forkjærligheten for bambus kom ganske tilfeldig for Arne som har. I den ene delen var det ekstra høyt under taket , for at Arne kunne ta inn .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg