torsdag 13. september 2018

Vifte med kjøleelement

Luftfuktingen gjøres med vann fra en innebygget vanntank, mens kjølingen gjøres med kjøleelementer som legges inn (i frosset tilstand) i viften. Boks med vifte i lokket og kjøleelement inni Bordvifte type super-deluxe med innebygget kjøling. Dersom du har en vifte fra før, trenger du bare en hundrelapp eller to for å gi . Det finnes to typer kjøling til PC, luftkjøling og vannkjøling.


Luftkjøling er en vifte som plasseres rett ovenfor prosessoren, og som lar deg unngå overoppheting av. Når det blir for varmt inne om sommeren, føler mange behov for å kjøle seg ned.

Da kan ei vifte være løsningen. Slike finnes det mange typer . I alle butikker i Norge, er det aircondition- vifter som selges, med priser fra. En vifte er den enkleste, og rimeligste, måten å kjøle ned omgivelsene.


Vi har vifter i forskjellige størrelser og med ulik effekt. Alt fra enkle bordmodeller til mer . Matsui luftkjøler fungerer ved at du setter kjøleelementer foran vifta som så skal blåse ut kaldluft. Fungerer neppe like godt som aircondition, .

Sørg for at din PC har tilstrekkelig kjøling enten det er med vifter eller vann. Vi har et bredt utvalg fra kjente leverandører som Corsair, Cool Master m. AC Infinity AIRPLATE S- Skapvifte Stillegående Kjølesystem hastighetskontroll USB vifte. Kjøleelement til burvifte Perfekt for varme dager. Gir burviften en ekstra boost.


Avtakbar kjærne som legges i fryseren før bruk. Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Vi har mye av det du trenger i PC- vifter og kjøling! AC VIFTE 120x120xMM Nkr. Fest kassetten til viften og slå mot klokken for å låse den på plass.


Hvis du vil fjerne, snu klokken. Gir en ekstra kjøleboost for viften. Gir kjøligere luft i opptil timer. Sommeren er endelig her og temperaturen stiger. Varme, kjøling og komfort.


Vi har produktene du trenger for å oppnå en mer behagelig innetemperatur på varme . Gi deg selv, drinken din eller tingene dine litt behagelig svalhet med våre ting innen avkjøling. Vifter , minikjøleskap, isformer osv.

Honeywell CS10XE til KUN 3. Flyttbar vifte som kjøler luften ved hjelp av fryseelement. Legg inn en av kjøleelementene og luften . Viften har forskjellige hastigheter samt fjernkontroll. Når du kommer til BIOS -menyen , må du se etter den innstillingen som gjør at du kan deaktivere CPU vifte advarsel.


ASUS hovedkort inneholder BIOS chips . KJØLEELEMENT TIL KJØLEBOKS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg