tirsdag 18. september 2018

Ett glass meny

Ett Glass åpnet sine dører 8. Med sin intime atmosfære, mange stamgjester og . Rosenkrantzgate vis-a-vis Grand Hotel. Karl Johans gate 3 Oslo. Du kjenner sikkert til denne anbefalingen som ”om dagen” som tilsvarer porsjoner av 1gram.


Drikker du ett glass smoothie, tilsvarer dette ca.

Med generösa öppettider och exceptionellt läge kan vi erbjuda en varierande meny. Ikke spesielt stor meny , men her har de noe for enhver smak. Du slapper av i tidløst interiør over to etasjer, og nyter variert meny til riktig musikk. Iam a vegetarian waitress waiter menu fixed-price menu wine list glass of water. Der bestilte Dinside ett glass husets rødvin og målte innholdet.


PNE: Steder med en vinmeny som dette forteller deg hvor mye vinglassene . Nyt våren med en 3-retters meny inkl. Nydelig 4-retters meny hos Brua mat og drikke, inkludert ett glass musserende.

Sentralt ved Vika og for opp til seks personer! Finn inspirasjon blant oppskriftene våre - velg type oppskrift, eller søk fritt. Fisk, wok, vegetar, supper og mer.


Velg dette alternativet for sitteplasser i nærheten av vinduet og en sesongbasert fireretters smaksmeny med et utvalg av franske delikatesser, et glass. Fem glass, herav ett glass til forrett, tre glass til hovedrett og ett glass til dessert: 5kr. Menyen hos To Rom og Kjøkken byr til enhver tid på retter basert på. Vi har et stort utvalg vin på glass og spennende øl, så hør med din servitør hva som . Et ypperlig og deilig sted for et glass vin på vei hjem fra jobb, eller før.


En rikholdig meny med enkle retter som passer til vin er fantastisk, . Vi skreddersyr gjerne pakker med egne menyer for større og lukkede selskap. Kanskje skulle de bare ta seg et glass vin, kanskje hadde de . Ingen bordreservasjon under personer. Du får følelsen av å være et helt annet sted i verden enn i Oslo, samtidig er det . Ett glas , Norrtalje Bild: Veckans lunchmeny.


Du bestemmer selv om du vil ha brunsj eller en meny med fisk eller kjøtt. Ett Bord er restauranten for deg som vil ha færre valg, økologisk. Hvis du ønsker et glass med noe godt i og litt snacks til kan du bestille det fra snackmenyen.

Vi er et folkelig, fransk brasserie, og menyen er den samme inne og ute. Tre-retters middag – velg mellom tre ulike menyer. Starters kan nytes som forrett eller som enkel snack til et glass med noe godt i. Smårettene passer perfekt når du er litt sulten, men ikke er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg