mandag 24. september 2018

Flis entre

Mange velger flis som alternativ til andre materialer på gulvet. En gulvflis er et slitesterkt, holdbart og hygienisk valg, både i hjemmet, i industri og på kontoret. I entréen må det velges et gulv som er robust, men det betyr ikke at det.


Rommet der ute og inne møtes, utsettes for hardhendt tråkk, må tåle regnvåte sko, og skal . Ser for meg 30Xog har sett at det er mange som velger brasiliansk skifer. Jeg synes den ser fin ut på .

Trenger du litt inspirasjon til hus og hjem? Leilighet Kirkeveien Oslo. Hos Flisekompaniet finner du Norges største lagerførte utvalg av fliser og naturstein i alle prisklasser. I vårt store sortiment finner du mange varianter og . Likevel har keramiske fliser har blitt stadig vanligere i norske hjem.


Her gir vi deg råd om hva du skal se etter når du velger fliser. Planlegger du å legge fliser selv? Om du går metodisk til verks, og er nøye med underlaget.


Fliser skal ikke bare være pene å se på.

Vi la helt mørke skiferfliser i entreen i det nye huset vårt, og det . Gir en betongaktig finish på vegger, gulv og benkeplater. Det vakre mønstret terrazzo er 1 håndlaget hvor hver flis er tilført knust. Uansett, dette er fantastiske vakre fliser og er mest benyttet i gang, hall, entre , . Her kan du se hvor enkelt det er å legge fliser på gulv i tørre rom.


Se også egen film om fuging av fliser. Enstavsparketten er av merket Saga, og har en enkel klikkløsning. Her er det også parkett i dag. Flis på kjøkkenvegg: Bricklane white fra Marca Corona.


Flis på gulv og sisterne: Architecture light grey fra Casalgrande Padana. Vår rolle: Membran, flis og fug. Stue, soverom, entre , kjøkken og bod i leiligheten. Fritt valg av flis innenfor samme priskategori som standard flis. Største dimensjon er 30x60.


FLISER OG MARMOR: Beboerne ville koste litt ekstra på inngangspartiet, og la håndlagde fliser i entréen. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Ny teknologi gir oss kule trykk, 3D-effekter og supertynne fliser.


Mulighetene er uendelige og effektene store. Snu på flisa, da vel, og tenk nytt!

Jeg vil ha lagt varmekabler og flis i min entre. Der ligger det pt parkettgulv, noe som er meget upraktisk. Lekkert til gulv- og vegg flis på ba og som servantplate.


Entreen er drøyt kvadratmeter. Brukes også til gulv flis på kjøkken, stue og entré. Du får Eik Misty Grey 3-stavs eikeparkett, downlights i entre og glassdør fra entre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg