fredag 14. september 2018

Kantinetjenester

Vi tilrettelegger for flere tjenester utført av èn medarbeider. Renhold og kantinetjenester – gjerne sammen med andre oppgaver, . Leverandøroversikt, side 1. Skal du anskaffe mat eller kantinetjenester ? Få råd om hvordan disse anskaffelsene kan gjøres mer klima- og miljøvennlig. Kantinetjenester - kantine, kantinedrift, kantinetjenester , montering, rengjøring, renholdstjenester, vaktmestertjenester, apstiltak - Finn firmaer, adresser, .

Kraft Drift AS er svanemerket og offentlig godkjent renholdsbedrift. Vi leverer renhold og kantinetjenester til større og mindre bedrifter i Oslo og Akershus. Delikat anretning av et variert lunsjbord skaper ekstra trivsel og godt miljø i bedriften.


Med kvalifisert personell sørger vi for varebestilling og . KANTINE PÅ DIN ARBEIDSPLASS. Det er da man setter seg ned med sine kolleger og skaper sosiale . Norges geologiske undersøkelse (NGU) inviterer til konkurranse med forhandling for levering av kantinetjenester , catering og automat drift. Brønnøysundregistrene skal etablere en 2-årig avtale for levering av kantinetjenester for perioden 1.

Ved å tilby helt individuelle løsninger basert. Vi kan tilby skreddersydde løsninger etter behov , . Anskaffelse av kantinetjenester for Statens strålevern og Statens helsetilsyn. Vi ønsker å servere sunn, smakfull, variert og ernæringsriktig lunsjmat. Lunsj og kantinetjenester.


Vårt mål er at både maten og . ProClean kan hjelpe med kantine i både næringsbygg og offentlige bygg i Stavanger og Sandnes. Vi tilpasser kantinetjenester til dine behov og budsjett. Kantineservice Godt miljø og økt produktivitet med ferdigdekket lunsjbord.


Dette er andre året på rad vi er kåret til Gaselle. E-læring for medarbeidere. Vi tilbyr alt fra små lunsjordninger til større kantineløsninger.


Statsbygg ønsker tilbud på kantinetjenester. Basis i alle våre konsept er smilende service, gode råvarer, sunne, gode og bærekraftige menyer, delikat presentasjon og variasjon. Hos mange kunder hvor vi utfører renhold settes det pris på at vi samtidig kan sørge for å kjøpe inn.


Faller driftstilskudd til en privat leverandør av kantinetjenester (bedriftskantiner) innenfor nettoføringsordningen? Rene driftstilskudd til bedriftskantine fra en .

Kantinen skal være et møtested for alle som har sitt daglige virke på skolen, og vi vil arbeide for å skape et godt miljø og gode matvaner som vil være med på å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg