fredag 14. september 2018

Varmesokker xxl

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Pakke med to varmesokker og to batterier, som holder føtttene varme i inntil timer. Til hverdags- og utendørsbruk. XXL har et stort utvalg av Klær til Herre, dame, barn og junior.


Her finner du Klær til lave priser og med gode garantier, fra kjente merker som Bergans, Nike, 2xu . Konklusjon: Billige, men varmer ikke våre tær.

VARME TIL KNÆRNE: Varmesokkene er STORE - men det . Thermic Powersock er den perfekte løsningen for deg som fryser på beina. Sealskinz Mid Weight Mid Height Vanntette Sokker. Etter prøving av sokker og såler i butikk (det er noe kraft i batteriene rett ut av pakken) falt valget (i hvert fall i første omgang) til . The best way to eliminate cold feet is by using our heated volt socks.


Hook them directly to the battery of your motorcycle by conecting them to the battery . Vil du lese litt om det som kanskje er markedets mest aerodynamiske sokker ? GripGrab Vanntette Merino Sokker Sort, Merino ullsokker!

Er du lei av å fryse på beina på skiturer, er dette sokken for deg. Sokken er utarbeidet sammen med X-socks og er kompresjonssokk med innlagt varme. Hvis du bruker vanlige sokker kan det være problemet. Gode og varme sokker i fine farger. Var så fornøyd at jeg kjøpte enda flere.


Hos Tufte synes vi det viktigste med undertøy er komforten. Den utrolige mykheten kommer fra bambusviskosen vi bruker. Flotte lange varme sokker kalt Forsvarssokken.


Ja, ofte tar vi på oss så mye sokker og klær at vi nesten ikke klarer å få. Myke og varme sokker i deilig merinoull fra Lillelam. Disse sitter godt på foten. Kan maskinvaskes på 40° C ullvask.


Stor bøtte for enkle ruter eller kreative flytt i bratta Festes med bolt Størrelse XXL Produsert i PU NB! Klassisk og stor lomme med muligheter for å bruke som sloper. Mål: 4x 3x 95mmFestes med bolt og treskruerDybde boltehull: 90mmMateriale: forsterket. Gigantisk kantgrep for kreative ruter i bratta Festes med bolt og treskrue Størrelse XXL Produsert i PU SKU: 61PU NB! Et relativt flatt kanttak med en positiv side og en slopete side.


Lang sloper som gir uendelige muligheter.

Festes med treskruer og bolt Størrelse XXL Laget i PU SKU: 16PU Ønsker du andr. Kombiner gjerne med andre tuber fra 360. Mini Volum med sloper-egenskaper.


Mål: 400x360x190mmFestes med med treskruerMateriale: forsterket glassfiber med polyester overflatebehandling NB!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg