tirsdag 18. august 2015

Gaupen maskinhenger

Solide kjøreramper (350mm bredde) med nedfellbare støtter. Kraftige stålskjermer som tåler . Her er noen fakta om våre maskinhengere : -Solide Alu ramper, bredde ( kjørebane) 3mm. Kan enkelt justeres i sideveis. Integrerte støttebein på .

Nærmere ny kommer du ikke om du skal kjøpe brukt vil vi tro. Om du trenger maskinhenger , båthenger, varehenger, skaphenger, transporthenger. Hengeren fremstår som tilnærmet ny. Jeg skal kjøpe henger og har funnet en brendruphenger og en gaupenhenger, som har ca samme pris.


Er det noen jeg bør velge framfor . Ikke helt sikker på at byggekvalitet er store forskjeller på - som eksempel, Tysse har en 3. Første gang med lasting på maskinhenger Wacker Neuson ET 1. Gaupen -gründeren at nordmenn liker hengere.

Båthengere, skaphengere, hestehengere, maskinhengere og . Leie av varehenger inntil timer: Kr. Norheimsund Servicesenter as er områdets forhandler for GAUPEN Tilhengere,. Ulike tilhengere har ulikt maks luftrykk i sine dekk.


Finn maks luftrykk i dekk på din tilhenger i Tilhengerskolens Lufttrykktabell her! Ekstrem solid maskinhenger , presis konstruksjon og med doble parabolske bladfjæringer. Her viser vi deg enkle forslag til. Normalt kan lufttrykk (anbefalt maks og min) leses av direkte på selve dekket! Nedenfor følger en tabell for ulikr størrelser som er ganske vanlige i . Nå har du mulighet til å gjøre et kupp på fjorårets modell.


Varehenger, båthenger, skaphenger, hestehenger, biltransporter, maskinhenger , etc. Bærum Tilhengersenter AS - Salg og utleie av tilhenger - Salg og service på ATV, mope Scooter. Vi fører CF Moto, HSS tilhengere og har eget verksted! Maskinhenger med hel oppkjørings rampe og nettingbunn som gjør det enkelt.


L, Venstre blinklys, Gul. Gaupenhenger AS holder til på besøksadressen Tangnesvegen Gaupen. Priser ligger under Bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg