onsdag 12. august 2015

Lage knapper av mynter

Reiduns mynt knapper og hobby. Min nye hobby er å lage knapper av mynter. Eg tar kr for en knapp. Alle som er medlem kan legge.


Og noen synes kanskje det er fælt å ødelegge de gamle myntene ? Selv synes jeg det er en genial idé å lage knapper dem.

Jeg har merket meg at myntknapper er populært for tiden. Så gøy å lage knapper selv! Jeg selger knapper av utgåtte mynter , fine til for eksempel strikkeplagg, bunader osv. Jeg har også knapper av 10-øre med bie, 25-øre med fugl og 1-øre med . Enten man velger sølvknapper , tinnknapper eller knapper av gamle mynter , kan de bli litt tunge. Vekten på knappene gjør det vanskelig å sy . I tidlige tider var det forholdsvis vanlig å lage knapper av sølvmynter.


Lage dine egne mynter for en belønning system gjør det mulig å gi noen mynter.

Toøringene og femtiøringene er omtrent like store og passer veldig godt som kofteknapper. Matvaredelen av Fat og Fe sin gårdsbutikk har Debio sitt valørmerke i gull. Her finner du et godt utvalg av økologiske dagligvarer i et koselig og stemningsfult . Det er mange spilleautomater i dag som har lage en egen knapp eller fane for Bet Max. Spesiell knapp da den er laget som en kopi etter en gammel fransk mynt. De pleide Ã¥ lage knapper av gamle mynter.


Knapper av gamle mynter de kan finne på å stjele de oppsparte myntene dine,. Hvis du er flink til å tegne, male eller lage grafikk på dataen, kan du faktisk . Fant en dame på nett som virkelig kan lage kofteknapper av gamle mynter - perfekt rundet, pusset og oksidert. Myntknapp i oksidert sølv. Unionskongen Oscar I ble ofte brukt, som her.


Septimus Severus festet på et anheng til halsbånd. Med rask lodding eller smedkunst kunne en mynt bli en knapp i en flott . Målet er å stille ut enda flere ting de finner og lage plakater der. Nei, dette er en knapp , sier Ulf.


Og det er ingen kjedelig knapp. Whanger forteller også i sin bok om og viser bilder av hvordan en mynt kan lage et slags etse-bilde . Det var ikke uvanlig at man brukte sølvmynter til å lage knapper av før,.

Undersøkelsen gjennomføres helt anonymt. Vi spør kun om din erfaring knyttet til bruk av nettsiden . Eksemplene er ikke ment som erstatning for å trille terninger, kaste med mynt eller. Det er lurt å lage ryddige tabeller på papir først, slik at vi kan kjenne igjen de.


I dette tilfellet passer det godt å knytte makroen til en knapp på regnearket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg