onsdag 19. august 2015

Nrk radio

God musikk og selskap får du i Nattradioen . Via NRKs radiospiller - radio. Her finner du også komplette programoversikter for alle radiokanaler. Lytt til sendinger som NRK anbefaler eller finn det du vil . Under vises av totalt sider som befinner seg i . Norges eneste radiokanal for barn.

Her er musikk, hørespill,. NRK byr på et bredt radiotilbud med tre hovedkanaler og en rekke supplerende nisjekanaler. Anita Tørmoen om hvorfor DBT fungerer: Pasientene får konkret hjelp til å holde ut og håndtere sterke . Radiodirektører i NRK (sider). Nordre og Søndre Land mangler formell godkjenning.


Oversikt over andel musikk med norske komponister i NRK s kanaler er hentet fra NRK s analyseavdeling. Avdelingen utarbeider programstatistikk og statistikk . En viktig del av dette er å sørge for at NRKs.

Kan hentes i Oslo sentrum eller ved Sandvika. Andregenerasjonen sendes live på radio. Kanalsjefene møtte pressen med nye logoer. NRK radio PØstlandssendingen Online - Listen Live. NRK Per den enkeltkanalen med størst fremgang.


Jeg tar sluttpakke i krinken og hopper fra tiern. I oktober holdt jeg et foredrag på Eidsiva bredbånds åpne dag om sosiale medier. I den forbindelse ble jeg intervjuet av dyktige Madeleine . I dag har nrk radio - i all program - brukt MASSE tid på liste over populære navn. Forståsegpåere og totalt uinteressante intervjuer opp og ned. Kraft og Else Kåss Furuseth, NRK Podkast.


Dette er noen av de mest populære låtene på radioen akkurat nå. For dager siden - Opplever at NRK nedprioriterer radio mer og mer, sier tidligere P3-profil. BASTØY FENGSEL ( NRK ): Både fengselstopper og betjenter fra USA besøker . Det var Jørn Kaarstad fra NRK Psom stakk av med prisen for Årets . For dag siden - Årets lokalradio.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg