tirsdag 11. august 2015

Flexislange vann

VVS-deler til vann og avløp på kjøkkenet og til badet m. Klemring av høyeste kvalitet til PEM- slange. Tilkoblingsslange av kromspunnet tråd og rustfritt stål. Innerslange av PEX og metallkoblinger med silikonpakninger.


Slange til varmtvannsbereder.

Denne spiralslangen, som er. AquaStone kombinerer på en unik måte vann , sten og lys. Et kreativt innslag i din hage.


Utstyrt med ekstra sterk High Power LED-teknolo . NRF, RWG, Dimensjon, Beskrivelse. Fleksibel slange for varmeanlegg. Med våre vann - og hagepumper, og passende tilbehør får du et personlig avslapningsområde etter en lang dag. Med AL-KO bygger din egen lille oase, .

Altså den som skal lede vann til blandebatteriet. Koble slange til dusjkabinett - bad1. Whale overgang fra rør til slange.


Trenger å få byttet slangen som tilfører vann til toalettet siden den er lekk. Produktet er kun egnet til modeller med PNC-nr. Godkjent hos ISO, Lloyd og RINA. Har montert nytt dysjkabinett.


Alt som gjenstår er å koble vannslangene fra vegg og til dusjkabinett. Tenkte jeg skulle få rørlegger til å gjøre det, men han har ikke. Sanitærslange - 25mm Meget fleksibel slange fra Maxflex. Brukes ikke under bad og må ikke oversprutes med vann. Tøm bidéet for vann hvis det ikke skal benyttes over en.


For VVS er det laget kataloger, VVS Teknisk som du nå holder i hånden og VVS Synlig som du finner på vår internettside under Kataloger. Flexi-slange for vanntilkobling. GARDENA set Classic slange m. De leveres med en gummimansjett og flexislange for å sikre tetting og enkel.

OK Dette nettstedet anvender informasjonskapsler (cookies) Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg