torsdag 13. august 2015

Hvordan stille inn varmepumpe

Slik får du optimal utnyttelse om du bruker varmepumpe som oppvarming. Her får du de beste tipsene for optimal romtemperatur med din varmepumpe. Vi på kundeservice får ofte spørsmål fra våre kunder: hvordan oppnår jeg . Vi får mange spørsmål om luft til luft- varmepumper , og tar du vare på.


Det finnes en autofunksjon, men vi råder folk til å stille den aktivt inn på . Luftvarmepumpe er en god varmekilde, men hvordan kan man.

Hei, vi har en Panasonic varmepumpe og ble anbefalt av montør og ikke. Når det blir for varmt så er det bare å stille den inn på kjøling. Denne knappen skrur varmepumpen av og på. Sett filteret på plass i holderen ved å dytte det forsiktig opp og deretter inn og ned.


En riktig bruk av varmepumpen i kalde perioder er ifølge Bøhm derfor å stille den inn på grader. Still så en panelovn eller lignende inn på 21 . Ved å trykke inn denne knappen kan du stille inn. Når vi har montert en varmepumpe , stiller vi inn fjernkontrollen på de anbefalte.


Vi vil her prøve å gi en enkel forklaring til hvordan fjernkontrollen brukes:.

Hus, hage og oppussing: Har en Fujitsu varmepumpe i en leilighet jeg leier. Hvordan kan man regne effektforbruk ? Det går an å bygge små, billige og stillegående varmepumper , men bieffekten blir da lav. For kompressoren sin del, så skal også trykket inn være innenfor et visst nivå. Når varmebehovet øker så tenderer da varmepumpen til å ikke øke.


Hvor du monterer varmepumpen og hvordan boligen din er, avgjør hvor stor. I et kaldt innlandsklima kan du forvente å spare om lag av . Mangler: stille Så lite koster det å kjøle med en varmepumper. Har du først investert i en luft-til-luft- varmepumpe , koster det lite å. Når du bruker varmepumpen til å kjøle, kan det også være lurt å stille inn vifta på . Det man gjør er å stille inn varmepumpen på til grader, og så sette.


Forbrukerrådet har satt opp en guide for hvordan du skal velge riktig . For å spare mest mulig kan det være lurt å stille den inn på oppvarming, ikke hel-automatikk. Ikke stikk fingre, stenger eller andre gjenstander inn i luftutløpet eller -inntaket. Når du skal stille inn UKETIDSBRYTEREN, trykker du på. Hvis du ikke vet hvordan du skifter innstilling, kontakter du.


Enova anbefaler derfor at det kjøpes inn varmepumpe med intern. Man kan i enkelte tilfeller stille spørsmål ved om leverandørene er .

Denne bruksanvisningen beskriver bare hvordan innedelen og. Bruk betjeningsrattet til å markere den verdien du vil stille inn. Annet som virker inn er hvordan rommene står i forhold til hverandre. Varmepumpen stopper ofte og avrimer i utedelen når det ikke er veldig kaldt ute?


Vi anbefaler å stille fjernkontrollen i såkalt innedelmodus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg