mandag 17. august 2015

Bad inspirasjon 2018

Når vi snakker om et eget bad i dag, betyr det ikke ekstravagante beslag og møbler . Alt du må vite når du skal pusse opp badet. Så, hva bør man tenke på før man fikser på badet ? Her finner du inspirasjon til akkurat ditt bad. Badet har blitt et oppholdsrom og et fristed hvor vi kan puste ut og slappe av.

På utkikk etter mer inspirasjon ? Hvilke baderomstrender vil prege badet fremover? Badet vil spille en viktig rolle som et rekreasjonssted i året som kommer, . Renovere eller bygge nytt bad ? Glass i dusj, på vegger, badekar, samt glass-do og glass-vask er alle ingredienser i et trendy hjem. I tillegg skal det være glass mellom bad og soverom.


Skandinavisk stil på badet Byggmakker.

FOTO: Dagny fargestudio FARGER: Skal du pusse opp kjøkken og bad , bør du tenke. Vi har stor tilgang på inspirasjon på digitale medier som Instagram og Pinterest. Aldri før har vi sett mykere rom!


Gi badet ditt varme og litt bling med gylne metaller, eller bruk kjølige metaller hvis du vil. Derfor ser vi mer og mer detaljrike bad , med tepper, lamper, lekre speil og annet tilbehør, men. Vi har delt inn vårens baderomstrender i tre stiler. Den enkle nordiske, den etniske og feminine og den maskuline 70-tallsstilen. Dagens teknologi gir tilgang til inspirasjon og inntrykk fra hele.


Orvik er et godt eksempel på dette da hun har kombinert bad og soverom i et. Når badet ditt er ferdig, er det flisene som vil gjøre mest inntrykk. Det er derfor viktig å velge riktig.


Bli inspirert, besøk showroom og snakk med . Samtidig reiser vi mer og mer, og henter med oss inspirasjon fra blant annet. Velkommen til vår splitter nye Concept Store i Oslo! Vi står klare til å ønske deg velkommen til 3kvm med inspirasjon og utstillinger.

Kvalifiserte fagfolk hjelper. Flisekatalog er nå på plass i butikkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg