tirsdag 11. august 2015

Hadeland glassverk rødvinsglass

Vi samlet noen av landets fremste eksperter på vin og design, og ga dem utfordringen: lag en serie glass som får fram det beste i vinen – uten at det koster en . Mest populære i denne kategorien. HADELAND GLASSVERK BRILLANT. Tangen er en serie glass med stram og solid design.


HOLMEGAARD BOUQUET 62CL RØDVINSGLASS.

CAPRI RØDVINSGLASS 45CL 6PK. Knuser du et glass får du et nytt et tilbake – helt gratis! Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Klokken har olivensliping, stk rundt klokken. Glass med klokke, stett og fot. Stetten er balusterformet og slipt i seks fasetter.

Stedet har en rik kulturarv. Capri - en elegant nyhet med stramme linjer og løvtynt glass. Capri er en helt ny glasserie med et stramt og minimalistisk uttrykk. Nyheten Capri er et rødvinsglass med klassisk eleganse og stil med sin rene form og syltynne stett.


Apply filter: Apply filter. Materiale og teknikk: Blåst glass. Hadeland sentimento vinglass. Aldri brukt, stått i eske. For de kommer med knusegaranti.


Gode glass gjør god vin enda bedre. Serien av vinglass er et resultat av et samarbeid mellom eksperter på vin og . Disse glassene fikk Norsk designråds. Den ene har form som ligner rødvinsglass , men ofte med høyere stett. PER SPOOK har sett det gode liv. Med øye for hva som er vakkert, skapte han KONGLE, inspirert av norsk natur.


Med en varm, gylden fargetone som avspeiler. Langstrakt klokkeformet cupa med olivenslipninger i nedre del a.

Alt som 15-åring begynte J. Pent brukte og bærer ikke preg av slitasje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg