torsdag 13. august 2015

Sandsøya overnatting

Finn unike steder å bo med lokale verter i 191. Store hotellrabatter i Sandsøya i Norge på nettet. Bra tilgjengelighet og gode priser.


Les hotellanmeldelser og velg det beste hotelltilbudet for ditt opphold. Sandsøy ligger i Sande kommune, rett nord for Stadtlandet, og har den barske Nordsjøen som nærmeste nabo i vest.

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Hytter med idyllisk plassering sydvest på Sandsøya , i nærleiken av den segnomsuste Dollsteinhola. Frå fergekaia er det om lag km til Skare – følg skilting når . Det var ikke mulig å få overnatting i dette område, så vi hadde bestilt en. Sandsøya er ei fin øy å sykle på, fin utsikt til havet og øyane rundt.


Rosenlund med gjestehamn, overnatting og pub. Sandsøy barnehage er ein del av Sandsøy oppvekstsenter. Barnehagen er ein kommunal barnehage der Sande kommune er eigar og drivar.

Vil du prøve deg som brannmann? Interessert i ambulansetenesta? Pårørandeskule for deg som har . Vandring over Gurksøya, båtskyss til Sandsøya. Overnatting på Ålesund vandrerhjem. Sandsøy Sanitetsforenings Bosenter har nå tilbud på overnatting på bosenteret.


Store rom med fullt utstyr for selvhushold. Utleie døgn, uke eller langtidsutleie. Arrangør: Bygdemobiliseringsgruppa for Sandsøya og Voksa.


Harstad Cykleklubb inviterer alle klubbens medlemmer til treningssamling på Sandsøy fredag 1. Vi leier Sandsøya skole og overnatting. Gå inn på Sandsøy -været for å sjekke korleis været er på “spel-øya” akkurat no. For den som kjem med båt kan ein sjekke vindforholda på Sandsøya på windfinder. Landing, overnatting , tur- og stedsbeskrivelser. Den ligger vest for Gurskøya ved utløpet til Hallefjorden og har et areal på 1km².


Thon Hotell Fosnavåg er et nytt og toppmoderne hotell med egen restaurant på Fosnavåg brygge. Bestill rom på thonhotels.

PlusCamp Sande Camping byr på overnatting i hytter og apartments,både enkle sommarhytter og velutstyrte høgstandardhytter for heilårsbruk. Vi har eit stort auditorium, møterom med sjøutsikt, selskapslokale og leilegheiter for overnatting. Les meir om kurs og konferanse. Velkommen til spennende elgsafari på Sandsøya. Så kan du overnatte og nyte livet og været, for her er det spennende å være,.


Fuglekikking Sandsøya og Voksa (Sandshamn). Mangler: overnatting Reise til Harstad med båt - VisitHarstad. Hurtigbåten stopper ved Harsta Flakstadsvåg, Skrolsvik, Krøttøy, Bjarkøy, Sandsøy , Lundenes og Kjøtta. Troms fylkestrafikk selger .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg