mandag 17. august 2015

Krus med motiv

Lag ditt eget krus ved å legge på et bilde, en logo eller et minneverdig sitat. Det var med et krus med teksten Laure med rosa motiv. De store lattekruset gjør kaffeopplevelsen spesiell.


Kjegleformen og bilde i panoramformat, setter motivet i fokus. Krus med motiv - Carl Larsson - Britta. Sculptures and figures of trolls, Carl Larson, Angels, Mona Lærum, Paintings and souvenirs.

Sett med maritime suvenir krus med motiv - Norwegian sailships. Sinnataggen kopper med motiv inspirert av Gustav Vigeland og Andy Warhol . Et lite krus i porselen med motiv. Norges største utvalg av kopper, glass og krus ! Vi brenner motivet inn i produktet, noe som gjør holdbarheten og kvaliteten meget god. Asjetten med motiver av omriss av engler er et samarbeid med Magnor Glassverk.


Designer Theresa Bergeru tok utgangspunktet i glassengelen da hun . Hvite med sort og gullfarget motiver. Tilbudet varer så langt lageret rekker .

Krus , motiv 1-(4-pk.) Nyt årstiden og inviter dine venner på noe varmt å drikke i disse nydelige krusene i serviset Nordiske Fugler. Krusene er fint utformet og er . Magisk krus som skifter motiv. Et flott kaffe latte- krus i brun keramikk med sort og hvit farge utenpå med motiv av G-nøkkel. Slitesterkt og tåler oppvaskmaskin.


Hos oss finner du et enormt sortiment av prisgunstige krus med trykk. Fotokopper med muligheten til å trykke avanserte motiv. For dager siden - Et flott Egersund krus i perfekt stand.


Ingen skader eller krakkelering. Xmedia avdeling profil holder til på Melhus, og leverer alt innen profiltøy. Kopper og krus i ulike motiver med trykk av motiv eller logo på. Viking krus med Beijing friidrett løping Kan leverers med tekst.


Ein romantisk serie kopper og skåler i porselen med nostalgiske motiv. De fleste koppene som du kan kjøpe på Platekompaniet har motiv som er hentet fra musikk-, film- og TV-verden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg