onsdag 26. august 2015

Vedlikehold rib båt

Generell informasjon som kan være nyttig for vedlikeholdet , slik at. Plast og gummibåter, også populært blir kalt RIB , krever spesielle hensyn både når det gjelder vask og beskyttelse. Da jeg skal hente Riben min med ny PVC pongtong på i helgen lurer jeg på om noen har noen gode tips til hvordan man bør behandle . Stell og vedlikehold av gummibåt innlegg 2. Vedlikehold av gummijolle innlegg 18.

Flere resultater fra baatplassen. Over av alle RIB -reparasjoner vi utfører skyldes at båten har vært brukt med for lavt trykk eller. Har en miniRIB som ungene freser rundt med.


Den har lagt noen dager til kai hvor bildekkene har farget båtsiden. Har litt møkk som sitter i gummi på rib `n og trenger å få bort dette da jeg. Du skal lete lenge etter morsommere båter enn RIB -er.


Fjerner smuss og flekker fra alle typer av oppblåsbare båter og fendere. RIB - båter er hyppig brukt til å frakte turister langs kysten, men har.

Vi lagerfører et meget stort utvalg av utstyr for vedlikehold , reparasjoner, lappesaker, Snap . Tøff Rib båt , den ultimate ungdomsbåt med utenbordsmotor. Kan også brukes som slepejolle. Kompromissløs RIB i den anerkjente Golden Line serien!


Vi tilbyr blant annet Gran Highfiel AQ og Smartliner båter. I motsetning til en konvensjonell RIB , er RBB- båtene (Rigid Buoyancy Boats) fra. Behovet for profesjonell service og forebyggende vedlikehold har de siste . I tillegg er det gjort avtale om vedlikehold i hele driftsperioden.


Vask, pleie og vedlikehold. Jif Båtshampo er effektiv mot rester av eksos,. Blue Marine New Magic Dyprens For Rib. BÅTPLEIE BÅT 5L RIB RENS JOTUN Dypvirkende rengjøring for RIB båter og gummidetaljer som fendere, gummilister etc.


Løser og renser overflaten for skitt . GRP Polish tar seg av glassfiberskroget hvis du har en RIB gummibåt. Her har du alt som skal til å vedlikeholde , eller fornye din gummibåt, uansett type. Dette må du sette deg inn i før du kjøper båt.


De siste årene har det også kommet en del aluminiumsbåter og RIB -er på markedet.

Vask av båt og motor Begynn med å vaske båten grundig med f. Gummilister, fendere og andre gummidetaljer rengjøres med RIB Cleaner. Vinterlagring av båt kan foregå på ulike måter. Hvert år er det båter som sliter seg og ender i fjæra eller de synker til kai ved første høststorm. Rammeavtale på vedlikehold og reservedeler til Goldfish RIB. Leverandøren har bygget båtene , og er eneleverandør på mange av de kritiske delene.


Epifanes Teakolje Sealer brukes til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av. Alt du trenger til rengjøring og polering av RIB , gummibåter og tuber, pakket i. Reparasjon og vedlikehold av skip og båter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg