onsdag 26. august 2015

Drikkeblære

Les mer om Salomon Soft Reservoir 2L, universal drikkeblære 17. Trygg handel med Prisløfte og 1Dagers Åpent Kjøp. Beste drikkeblære og munnstykke? Hvilken drikkeblære funker? Hvem har billigst og best drikkeblære ?

Jpeg,ow:61pt:bikeshop. Camelbak_Camelbak_Crux_3_liter_Drikkebl_re_1. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Rask leveringstid og billig frakt hos Addnature.


Den er lavet i en nyudviklet, meget . Væskeblæren kan rumme liter. Drikker regelmessig mens du trener, holder deg i form lenger.

Deuter- hydreringssystemene muliggjør en konstant flyt av væske uten å forstyrre . De nye drikkeblærene fra Crux er utviklet for å. Universal drikkeblære på liter, som er kompatibel med Salomon multisportsrygsække med åbning til hydreringssystemer. Plug-n-Play-system, som letter . Ventilen er patentsøkt, og har en enkel feste- og lukke løsning. Drikkeblære på l for redningsvester og ryggsekker. Når man har en rygsæk med drikkeblære i vil man jævnligt være nødt til at rengøre den for at undgå, at der vokser bakterier og mug i . Hydration X fra Trespass er en drikkeblære med en kapacitet på liter. Denne drikkeblære passer til de fleste drikkerygsække og kommer med slange.


Drikkesekk med 2l drikkeblære og plass til verktøy mm FUNKSJONER Hovedrom for SCOTT drikkeblære. Ergonomisk formet rygg med padding og ventilere. Ultimate løsningen for enduro-syklisten som er fokusert på lav vekt.


Giant Source WidePac Hydration Pack Reservoir features a whole range of advanced technical features from Source - the leading supplier of hydration . Den kjente drikkeblæren i ny drakt! På grunn av etterspørsel fra kunder, er denne varianten mye enklere å fylle, rense og lekker ikke vann.

Super løpe-, ski-, og sykkelsekk med drikkeblære inkludert. Super praktisk sekk spekket med smarte løsninger til dame. Slitesterk drikkeblære som er kompatibel med Salomon hydreringssekker. Lett å fjerne tuben og fylle på med vann. Munstykket kan åpnes og lukkes og det blir . Rommer 5liter væske og kommer med avtagbar slange som er.


Just nu i lager på nätet i. Godkänt av e-handelsfonden i Danmark. Ryggsekk, hovedfargen er svart. Tilbud: 3kr, Køb online i dag og få leveret i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg