mandag 24. august 2015

Kakeformer nettbutikk

Hos nettbutikken Slikkepott. Her finner dere utstyr for å lage utrolig flotte kaker :-) Enkelte produsenter har fått egne faner, kos dere og se igjennom utvalget :-) Trykk på aktuelt område i . Gum Tex Tylose Pulver 170g. Vi har rimelige kakeformer.


Silikonformer, 3D former og mye mer.

Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har pynt til enhver anledning! KitchenCraft, kakeform i silikon. Horwoo kakeform 23x23xcm.


Se her, her finner du en mengde bakeformer – runde kakeformer , avlange brødformer og muffinsformer. Søt marihøneform i aluminium Bakeinstruksjon Fremgangsmåte for et godt resultat når du bruker Wilton kakeformer i aluminium. Metall kakeformer til utstansing av figurer i leire og deig.


Cacas, muffinsform blå med 1pk.

Modern House, intro kjøkkenvekt 5kg. Nettbutikk : Kun på lager. Kakeformer av metall, silikon og papir.


Vårt mål er å bli Norges ledende nettbutikk med kjøkkenutstyr til baking og matlaging. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre . Vi gjennomfører planlagt vedlikehold på meny.


Det vil ikke vœre mulig å legge inn en bestilling i vår nettbutikk i dette . Denne geniale silikonformet tar ca -liter rø. MX Sport Haukeli er en flott sportsbutikk på ca 5kvadratmeter i . Pepperkakeformer med spennende motiver og et svært bredt sortiment. Bedrifter tilbys dessuten pepperkakeformer med egen design og unik lasergravering. Lynet McQueen silikon kakeform. Enten du trenger springform eller en morsom figurform har vi en kakeform til baksten din.


Barnebursdag eller bare en hyggelig . Bak et kake-kunstverk med vårt utvalg av kakeformer og kakekuttere. Cacas AS er spesialister på kakeformer og dekortilbehør til.

Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. I vår nettbutikk finner du alt du trenger for å lage de lekreste kaker. Lag rød hjernegelè eller liknende :-) Blandede varianter, pris pr stk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg