onsdag 15. mars 2017

Karcher slangetrommel høytrykk

Kärchers slangevogner gir større mobilitet og mindre anstrengelse. Med Kärchers praktiske slangevogn, får du automatisk slangetiltrekking, integrert. Modellen Ker blant de kraftigste av våre store høytrykksvaskere for private husholdninger.


KPremium inkluderer slangetrommel. Den er meget effektiv med .

Kan monteres på vegg eller i tak med automatisk retur av slangen. Trommelen leveres med svivel som har tetninger beregnet for . Denne modellen har praktisk slangetrommel. Med en Kärcher Full Control høytrykkspyler kan du enkelt stille inn trykket slik at det tilpasses . Les mer om Kärcher KFull Controll Premium høytrykkspyler. Maskinen har meter lang slange på en slangetrommel og er enkel å . Kjøp Karcher slangetrommel på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Karcher slangetrommel i kategorien Motoriserte.

Høytrykkspyler karcher kSe alle tilbud. For Kärcher høytrykkspylere K- Kuten slangetrommel. Teleskoprør for høytrykkspyler , for Kärcher K 2. Hjelper brukeren med kompakt lagring av slangen. Slangetrommel har plass til m. KÄRCHER HØYTRYKKSPYLER KFULL CONTROL Kraftig høytrykksvasker med trykkindikator som vises på pistolens. Utstyrt med praktisk slangetrommel.


BEST I TEST TVHJELPER DEG! KRAFTIG HØYTRYKKVASKER PÅ 1BAR MED PRAKTISK SLANGETROMMEL METER SLANGE MED . Største utvalg av Karcher slanger. Dette er en brukervennlig og en robust høytrykkvasker for daglig profesjonell bruk.


Sterk høytrykksvasker med vannkjølt induksjonsmotor, slangetrommel , kjemikaliebeholder, m høytrykksslange og tre forskjellige munnstykker: . Med varmtvann rengjør Kärcher høytrykksvaskere enda bedre enn maskiner. Se gjerne etter modeller med en slangetrommel , som gjør det mye enklere å. Vi lister modeller fra produsenter som Karcher , Nilfisk, Bosch og Kranzler. Kärcher KPremium Full Control er en stødig, solid og sterk . Priser fra butikker i denne .

Gir litt kraftigere trykk enn lillebroren. K Premium Full Control Plus er en mellomstor høytrykkspyler med nytt design og ny høy-. Praktisk slangetrommel sørger for ryddig og pen oppbevaring av. Her er tips som gjør det enkelt å velge riktig høytrykkspyler.


Det er det også når høytrykksspylerne starter opp og feier unna vinterens etterlatenskaper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg