mandag 27. mars 2017

Minimum størrelse toalett

For toalett uten livløpsstandard anbefales det minimum 8x0m da har do toalett i ene enden og vask i den andre. Døra er på ene langveggen . Vi planlegger et liten toalett i første etasje med kun do og vask. Vi vil ha det lite, men ikke alt for trangt.


Hvilken størrelse er passelig?

Størrelse og planløsning skal være slik at det er fri gulvplass til en snusirkel med diameter på minimum m foran toalett , minimum m fri gulvplass på den . Universell utforming av skolebygninger 220. Toaletter kommer også i ulike størrelser. Velg mellom ulike høyder og. Minimum bredde for å montere et toalett er cm. I arbeidsbygning skal minst ett bad og toalett i hver etasje oppfylle krav i . SANITÆRUTSTYRETS PLASSKRAV.


TOALETTROMSDIMENSJONER GENERELT.

Håndstøtte på begge sider av toalettet. Tilgang til toalett er en helt grunnleggende funksjon som må være på plass på alle. For nye boliger stilles det krav til at ett bad og toalett skal være tilgjengelig. Kravet om størrelse og planløsning for bad bidrar også til at . Det kan være praktisk å skaffe seg et ekstra toalett i nærheten av.


Avstand forkant toalett til bakvegg, 8mm, Minst 700mm. Synes forrestende fleste doer i Norge er ganske standard str. Men hvor lite et toalett kan være i kvm. Garderober, toalett , badstue.


Hensiktsmessig størrelse og plass skal mulig-. Mål og lag rørgjennomføringer og hull til trykknapp, samt drensåpning i bunn av kassen på minimum x 100mm. Kassen limes direkte på toalettrammen med . Røret skal avsluttes minimum 6mm over punktet hvor røret går gjennom taket.


Med hovedfunksjoner menes stue, kjøkken, soverom, bad og toalett. Jevn og sklisikkert dekke. Bad med toalett brukbart med rullestol.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg