fredag 31. mars 2017

Slipe benkeplate

Er benkeplaten flekkete og slitt er det første du må gjøre å slipe ned til rent treverk. Vi har et Sigdalkjøkken som vi vurderer å gjøre noe med. Men først vil vi ta for oss benkeplaten som de siste årene har blitt noe stygg. Tenkte å pusse ned benkeplaten å olje den for å gi den et løft.


Nå har den fått flekker og gulnet litt. Slip benkeplaten og gi den olje - vi guider deg trinn for trinn i sliping og oljing av benkeplater.

Har du en benkeplate i heltre finnes det heldigvis håp for hvordan du skal gi den et nytt liv. Nøkkelen er sliping og olje. Dersom flekkene får sitte lenge . Oppdager du det fort, før flekken får satt seg ordentlig, kan du slipe den bort.


En kjøkkenplate krever regelmessig vedlikehold for å tåle vannsøl og forhindre misfarging. Hvor ofte en skal olje benkeplaten avhenger av type . Skal du olje en benkeplate ? Se filmen vår som viser hvordan du løser oppgaven trinn for trinn.

Hvis man har en benkeplate som er satt inn med en gammel olje som. Denne vil smøre ut olje samtidig som den sliper ned evt bust som har . IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing oil. Det er ikke tilstrekkelig å slipe ). Men om budsjettet heller ikke helt strekker til ny benkeplate , så kan det være godt å vite at du kan få ny look på kjøkkenet også ved å rett og . En benkeplate i tre må behandles med olje for å unngå skader.


En tørr plate suger til seg det meste, og vil bli stygg på svært kort tid. Slik oljer du benkeplaten. Benkeplate bør monteres innen dager etter. Ligger det ofte vannrester rundt vasken og platetoppen, vil benkeplaten etter hvert tørke og sprekke opp.


Da må den slipes ned og oljes på nytt. Slipe heltre eik benkeplate og olje denne (kjøkkenbenk). Fjerne ett overskap og fjerne flisplatene på veggen slik at man kan male rett på . TopOil er en overflatebehandling for benkeplater , møbler og øvrige interiørdetaljer. Overflaten slipes lett med slipepapir for å sikre en jevn og fin overflate, 120 . En ny benkeplate på kjøkkenet er nesten som å få et nytt kjøkken.


Slik skifter du benkeplate - trinn for trinn. Følg fabrikkleilighet- prosjektet fra start til slutt i den store Oppussingsbloggen!

En heltre benkeplate på kjøkkenet er ikke bare praktisk. De har den egenskapen at de bidrar til å slipe ned treverk som reiser seg samtidig . Med en rask oljebehandling holder platen seg fin lenge og den utvikler seg og får . Du kan velge en benkeplate i standard lengde eller bestille en . Heltre benkeplate er et populært valg hos nordmenn. Platene er slitesterke og småskader som hakk og riper kan jevnes ut eller slipes bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg