mandag 20. mars 2017

Heftgrunning biltema

Velegnet også som grunning for sugende underlag f. Bufret Alt i maling og fuging m. Prisgunstige kvalitetsprodukter for både proff og hobby. Er det stor forskjell på heftgrunning ? Jeg ser Gjøco Sperregrunn selges på tilbud til 79- for liter.

Pusse ned og lakke gammel ramme - hvordan. Lakking med Biltemalakk innlegg 15. Hvilken maling er det best å bruke til grunning på underlag som dette? Den eneste heftgrunnen jeg finner på biltema er oljebasert. Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning.


Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt . Rustbeskyttelse og grunning. Det mest overraskende med testen er kanskje at heftgrunningen fra den kjente norske malingsprodusenten Jotun fikk bunnkarakter i testen.

Jotun Heftgrunning Universal er en vanntynnet, meget luktsvak, hvit. Kombinasjonen av kvistlakk og grunning isolerer eksisterende. Fire ulike malingssystemer er testet med paneler per system, og grunning og toppstrøk. Nå lurer jeg på om det er en god idé å kjøpe heftgrunning ? Biltema Belysning, verktøy, elektriske produkter, . Legg gjerne en femtilapp pr tube. Jeg ville ha brukt en heftgrunning alt.


Antar at en form for komponents grunning for maling er det greieste, men er skeptisk til biltema. Heftegrunn ( grunning ) kan man få kjøpt i samme farge som malingen. Tok en boks med oljebasert heftgrunning ( til utvortes bruk :wink: ). Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett.


Mangler: heftgrunning vwbus. Bruksområde Innendørs og utendørs. Du må selvsagt beregne kostnader til grunning og maling, i tillegg . Spilevegg er sprayet med sort matt spraymaling fra Biltema.


MDF grunnet med Heftgrunning universal. Sist jeg drev på med MDF brukte jeg jotun sin grunning med.

Se der ja, det ser jo veldig bra ut. Eventuelt så kan også ovatrololje være et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg