torsdag 30. mars 2017

Lakkering av felger bergen

Er det noen som kjenner til noen som lakkerer felger i bergensområdet? Snakk om noen audihjul som er litt kjantkjørte. Reperasjon av felger i BERGEN - Bil og motor innlegg 31.


Oppussing felger - hvordan får jeg best resultat. Motor, dekk og felg innlegg 16.

Lakkering av felger , holdbarhet m. Lignende Vi pulverlakkerer og reparerer felger i alle farger. Med vår moderne maskinpark og dyktige ansatte er du sikret arbeid av høyeste kvalitet. Noken som har erfaring med å få lakkert felger i Bergen el. Hentet inn pris på glassblåsing og lakkering av rrc- stålfelger i dag. Advarte sterkt mot å lakkere felgene selv(selvfølgelig).


Vi har spesialisert oss på overflatebehandling av metaller, og kan i dag tilby det . Vi påtar oss alle typer oppdrag, enten det gjelder lakkering av felger eller hel bil.

Gummilakkering har mange bruksområder og benyttes ofte i forbindelse med . Vi utfører reparasjon av alle typer felger i størrelsen til tommer. Felgretting, sveising, lakkering , polering og reparasjon. Vi reparerer lakkskadede felger. Det lønner seg ofte å reparere fremfor å kjøpe nytt. Vi gir deg gratis vurdering og taksering av alle felgskader.


Salg og montering av dekk og felger til både personbiler. Fixbil lakkerer kun skaden, ikke hele bilen. Super jobb utført av avdeling Kokstad- Bergen. Blir det behov for utbedre flere skader.


Smarte og kjappe reparasjoner”. Proff skadelakkering til halv pris” . Lakkfri bulkretting kan gjøres på alle bilens flater såfremt lakken ikke er skadet. Kantkjørte felger , bulk eller lakkskade?


Jeg ønsker å pulverlakkere stålfelger , og er derfor på en liten runde for å finne ut hvem som tilbyr det. Hørte først med Bergen Elkosal AS.

Har du bilder av prosjekter du har fått pulverlakkert hos Opems? Last de gjerne opp på vår facebook side! Felgene er MB felger som skal brukes på vinteren så en ok jobb til en bra pris er godt nok. NIL : Industrilakkering ved Undrumsdal kan sikkert gjøre dette :-).


For eksempel kantkjørte felger som er noe de fleste opplever.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg