onsdag 22. mars 2017

Lage lydfelle ventilasjon

Norges største nettbutikk for ventilasjon. Isolerte fleksible lydfeller. Bilde av Fleksibel lydfelle ø100.


Når jeg tegner ventilasjonsanlegg bruker jeg ofte lydfeller i en dimensjon mindre en kanalen som går til ventilen, f. Jeg har kjøpt et hus med balansert ventilasjon (system air). Desverre har husbygger ikke lagt inn noen form for lyddemping i anlegget.

Et firma som driver med ventilasjon e. Kabinett for ekstern ventilasjon ? Har du spørsmål angående ventilasjon og våre produkter? Et kanalnett i et ventilasjonsanlegg lydisoleres innvendig ved at deler av. En lydfelle fungerer på samme måte som en lydpotte på en bil.


Pallen gjør det enkelt å håndtere produktet på lager samt byggeplass og på produksjonssted. Grenkanal og lydfelle har da en dimensjon på Ø1mm, mens ventilen er Ø. Flexit lydfelle proff 50mm 1.

Sirkulær lydfelle i galvanisert stål. Lydfelle med grå polyetylen-strømpe,. Ventilasjon og lydfelle , noen som kan dette ? Det er nøkkelspørsmålet når balansert ventilasjon skal inn i eksisterende boliger. Etter befaring lager han gjerne et forslag til løsning og presenterer det. For eksempel er lydfeller et tilbakevendende problem, men de kan vi . Makitech AS leverer komplette pakker for balansert ventilasjon med varmegjenvinning og det meste av ventilasjonsprodukter innenfor boligventilasjon.


Mangler: lage Fleksible lydfeller - Makitech. Dessuten har vi dører, vinduer og ventilasjon. Prinsippet går ut på å lage et rom i rommet.


Løsningen er å bygge nye kanaler med lydfeller mellom ventilasjonsåpninger i det innerste . Tenkte å lage meg en DIY lydfelle og en liten isolert boks til vifta. Det anbefales å lage fiere kopier (til byggherre, utbygger, ( lydfeller ) og som avslutning foran ventiler (ventilfeste med alukanal eller lydfelle ). Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Våre lyddempere har anslutning for spirostandard.


De er lettmonterte og demper effektivt lyd til kanal. For installasjoner som har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg