torsdag 30. mars 2017

Glass med gjærlås

En gjærlås er en konstruksjon som benyttes ved framstilling av vin eller øl eller i. Tidligere ble gjærlåsene laget i glass , men etter hvert har det blitt vanlig med . Du kan bruke alt av glass og kvalitetskeramikk, kjør på! Det finnes glasskrukker med gjærlås i lokket, men disse fås kun i spesialforretning, . Men hvordan bruker man egentlig en gjærlås? L glassballongPerfekt til små brygg, test-brygg og gjærstartere.

Neste del settes på og fylles med litt aktivt kull (vedlagt) – hvilket som . Delbar gjærlås med fordeler fremfor den vanlige. Den er betydelig lettere å rengjøre siden den kan taes i fra hverandre. Den lager nesten ikke noen lyd.


Flasken har en sylindrisk form og har en patentkork av metall og porse. G-formet glass med to kuler. Tomflasker 6-pack klart glass. Selve glasset og gjærlåsen virker veldig bra, men okket på fermenteringsglasset holder seg ikke på.


Det løfter seg opp av glasset.

Har ikke hatt mulighet til å . Fra fermenteringsverkstedet. Gjærlås Duplex - med pakning. Keramikk fermenteringskrukke. Denne passer til glassballong 5L.


Plaato er en avansert digital gjærlås. Den måler og analyserer kontinuerlig CO2- strømmen fra brygget, i gjæringskaret. Du kjøper den hos Beergear. Vanligvis i plast, men man kan også i enkelte brukt forretninger og lignende finne gjærlås i glass. Disse plopper på en annen måte, og er også dekorative . Samtidig konverteres dette til nyttig informasjon om . For 2kroner er du heldig om du får én vinballong i glass ! Gjæringskar 30L med lokk, krane og gjærlås.


Hvis det i det hele tatt er noe i gjærlåsen , er det vann fra springen. Vodka, så mitt motto er: Vodka i gjærlåsen og øl i glasset :). Hvordan fungerer fermentering med gjærlås?


I tillegg følger det med praktisk. Krystall soda: Brukes til alt utstyr som er av glass , plast og krystall. Glass sett med mønster – stk.

Ny gjærlås som ska tål en cold crash utn at d kommer oksygen tellbake i. Gummipakning som passer til gjærlås og i lokket på. Det er ikke med lite stolthet du serverer ditt første glass med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg