torsdag 23. mars 2017

Beslag med nøkkelhull

Skaphåndtak stående - RK114. Solid skaphåndtak i messing,jugendstil, stående uten nøkkelhull - mm høyde. AB 46 Håndtak med nøkkelhull og ring. Vi tilbyr alle typer beslag , som tenkes kan. Alt fra beslag til nøkkelhull , til de større beslagene en bruker på .

Beslag til skyvedør deler. Kjøp NØKKELHULL billig og raskt på nett. Navn, Beskrivelse, NOBB, Veil. Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging. Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet.


Vi har håndtak og knotter til skuffer og. Møbelbeslag med ring og nøkkelhull. Denne pakningen inneholder to beslag og skruer.

Tilsvarende beslag finnes også for skap Klikk her. Endebeslag i rustfritt stål med nøkkelhull. Passer rør med innvendige mål på 1og 1mm. Innvendig plugg i hvit nylon og rustfritt stål.


Den slanke størrelsen gjør att stoff kan enkelt skyves over beslaget når rammen. Et ovalt hengsel, med utskjæringer på fremsiden. Et nøkkelhull midt på, og to hull for å spikre i. Har nok vært et beslag til en skuff eller lignende.


Gammle Møbel håndtak og nøkkel hull beslag fra FINN. Engel beslag liggende med nøkkelhull i nyrokoko . Stort sortiment av alla olika sorters beslag till bra pris och bra kvalité. Alt du trenger for vellykket . Dragkisten har skuffer med messinghåndtak og beslag på nøkkelhull , g. Skilt er håndsmidde, og leveres for låskasser med nøkkelhull ,. Morten: Det er halvdelen av et beslag for nøkkelhull.


Vi importerer knotter og håndtak til skuffer og . Knott med ring og nøkkelhull.

CLAS OHLSON Krok, svart smijern 4. Løve håndtak uten nøkkelhull. Skruer følger med i pakken. SPAR langskilt med nøkkelhull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg