onsdag 22. mars 2017

Badekar list mot vegg

Vi har et badekar som for tiden har en list fra Biltema mellom seg og veggen. Tettningstape til montering mellom badekar og vegg , for å forhindre vannsøl 3. Husk å rengjøre og avfette godt før du påfører . Selvklebende, sitter sikkert mot veggen. Bred tetningslist som egner seg godt til tetting av dusjkabinetter, oppvaskbenker og lignende.


Du lukke gapet mellom badekaret og veggen - vi vurdere i artikkelen.

Listverk i HD polystyren kan monteres helt ned mot baderomsgulvet. Lister i kunstmateriale tåler helt fint å ramme inn et badekar - hvor en del . Brukes til tetting mellom badekar og vegg. Kan også brukes på kjøkken. Tettsluttende gummilist mot badekarkanten.


Den ideelle skjermvegg for badekar. Med en moderne takdusj og en pen badekarvegg får du en funksjonell dusjplass. Kan monteres frittstående fra gulv, med tetningslist eller tett mot gulv uten list.

Fordelene er mange, sett en rammeprofil mot golvet som holder vannet på rett side selv. Du kan få badekar som er rektangulære, frittstående, badekar kombinert med dusj, boblekar. Toppkanten mot vegg er beregnet for å montere karkantarmatur,.


Festeprofilen mot veggen tar opp eventuelle skjevheter i bygningsveggen. Det må være fall mot sluk på hele gulvet, minimum 1:100. Har man derimot et flyttbart badekar så vil vann renne ned mellom vegg og kar. Det finnes tettlistsystemer for å redusere vannet som renner mellom vegg og karkant.


Hele golvet, samt veggene i området ved dusj, servant og badekar er våtsoner. Scala 3-delt badekarvegg leveres med mm herdet glass, platina profil ( halvblank) og slepelist som tetter ned mot badekarkanten. Maler Det har vært badekar på badet, men list mot veggen løsnet. Da leiligheten er utleid har ikke leietaker meldt i fra om skaden før. Bergens cirka mm ekspansjon i innvendig hjørnelist.


I dusj, bak badekar og evt. Sett neste panel på skrå mot veggen og påfør fugemassen. Store sprekker som går over flisene på veggen mot det nye. Akrylbadekar fra Duscholux er motstandsdyktige mot nesten alle kjemiske rengjøringsmidler.


Med gummilist nede og dører som felles innover, sparer du plass.

Badekar i porselen, meget stort, frittstående. Når den ikke brukes, snus den smidig inn mot veggen. For at glassdørene ikke skal ta i karet, løfter de seg millimeter ved åpning.


Gummilist i underkant holder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg