fredag 10. mars 2017

Bensinslange jula

Produsert i slagkraftig plast. Med bærehåndtak, skrulokk, avluftingsskrue og tilkobling til drivstoffslange. I fjor kjøpte jeg en bensintank med grå bensinslange til jolle-motoren.


I år når jeg skulle ta den i bruk var bensinslangen steinhård og nesten . Erfaring med billig tauverk - Båtforumet.

Falsk luft - Yamaha HPDI får ikke drivstoff. Flere resultater fra baatplassen. Også hos Biltema, Jula og sånt. Har lest på nett at folk plages med dårlig kvalitet på bensinslanger.


Setetrekk Universal Twenty. Bensinslange 5X8mm Twenty. HAMRON Drivstoffkanne l. Drivstoff har du i jerrykanne utendørs med bensinslange inn til ovnen.

Har ikke noe deler bortsett fra noen stumper med bensinslange ,. Jeg har kjøpt en alu kasse fra Jula som jeg har en del av dette i så det blir litt . Ja det kan man er vell ingen arbeidsgiver som syter over jula i år ;). Men tenkte å bare dra bensinslange direkte fra . Vet at en bensinslange må byttes men har også noen ulyder fra katalysatoren ved oppstart. Har sett på Biltema og Jula. Månedskostnad ved e-postfaktura.


Service på en gammel HQ 42. Med nye filter og bensinslange samt rens av forgasser går den som en kule igjen Noen som ut i fra serienr. Svidd_potet kjører å kjøper kjedelås, bensinslange og vakumnippel! Finn Solbriller på Miinto. Rask levering og fri frakt.


Nettbåt - Båtutstyr AS : Tenningslås til båt. Med eller uten gløding og choke. Må montere bensinslanger til dyser, følger med. Jula må man ha så her kommer artikkel fra to treff.

Granadaen til Jann Edu da en bensinslange takka for seg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg