onsdag 29. mars 2017

Alko vedkløyver

Du kan behandle alle typer tre, fra tynne greiner til tykke stammer: med en AL-KO vedkløyver kan du lett kløyve ethvert tre. Vedsaging har aldri vært så lett! Les tester og omtaler før du.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Optimalt arbeid grunnet justertbart understell.

Den kraftige vedkløyveren har et kløyvetrykk. OK Elektriske AS - okelektriske. Norges bredeste varehus på nett. Finner du ikke den manualen du leter etter?


Kraftig og praktisk vedkløyver med tonns trykk. Ergomisk og enkelt arbeide takket være pluggbare føtt. Ideell for kløyving av vedkubber opptil cm. Sjekk hvilke vedkløyvere som er best.

Maks kløyvekapasitet tonn. Kjøp vedkløyver på nett i nettbutikk Elektrisk vedkløyver. Brukt til å kløyve favner med ved. AL-KO wertykulator aerator VLB Combi Care - obsługa.


Ergonomisk og enkelt arbeide takket være pluggbare føtter som også sørg. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp alko vedkløyver billig i nettbutikkene.


Utstyrt med en to-hånds sikkerhetsbetjening. Brede dekk gjør transport enkelt, selv i ujevnt . Tar du en kikk på vår kjøpeguide for vedkløyvere , etter at du har sjekket denne testen , er du klar for å handle vedkløyver. En vedkløyver skal kun brukes kun på tre og objekter av tre.


Før du bruker en vedkløyver for første gang må du la en fagperson forklare deg. Al - ko vedklyver med stativ. Dette er en vedkløyver som koster omtrent halvparten av søskenene sine og er ideel til hjemmebruk. Liste av produkter etter produsent AL-KO.


Ingen produkter for denne produsenten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg