tirsdag 28. mars 2017

Glass og speil bergen

Alt kan tilskjæres etter mål og leveres på dagen i Bergen og omegn. Dører med idlock, › kjøkken glass. Tilskjering av speil i alle mål. Vi leverer interiørglass på mål etter ønske.


Eksemper på interiør glass vi kan levere er glass til benkeplate på kjøkken med og uten hull for fester. Om det er skifting av glass på vindu eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål.

Vi tilbyr de fleste tjenester innen glassfaget. Alt fra tilskjæring av glass , plexiglass og speil , til montering av ruter, vinduer og dører. Vi har flotte rekkverk i glass og . Vi hjelper deg med vinduer, dører, tilskjæring av glassrekkverk , speil , . Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil over vasken, vi skaffer det meste. Vi tilpasser speilene nøyaktig slik du ønsker.


På vårt verksted i Bergen produserer vi alle typer beslag i aluminium og stål. Glassmester Bergen , inkl. Vi kan derfor tilby våre kunder en totalpakke innen disse fagene.

Over års erfaring og mange fornøyde kunder i Bergen. Local Business in Bergen , Hordaland. To av dem med frostet satinert glass , deriblant en skyvedørsløsning. Vi utfører også glassreperasjoner samt utskifting av knuste og punkterte ruter. I tillegg tilbyr vi montering av speilvegger og glassinnbygging.


Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt . Vi kan levere en rekke ulike typer av glass og speil. Art glass UV: Optisk hvitt . En av Bergen og Norges ledende spesialforretninger for salg av kunst og innramming. Innvendig glassvegger og dører. Vi er en totalleverandør av glass og glassmester tjenester.


Speil brukes i flere sammenhenger med tanke på innredninger og dekor, og selvfølgelig som . Vi holder til Drammen, men har også mange kunder i Lier, Asker og Eiker. Vi er Follos ledende glassmester og leverandør av glass. Gratis befaring og pristilbud! Circum speil fra AYTM har et svakt sotet speilglass , og en sort smal ramme.


Speilet har et moderne og enkelt design som gjør at rommet føles større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg