tirsdag 28. mars 2017

Børstesliper

Allsidig børstesliper med 860W motor. Fjerner effektivt gammelt materiale og gir treverket en fin overflatebehandling og strukturering. Nylonbørste Kmedfølger. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Fleksipel børstesliper for fjerning av materialer, overflatebehandling og strukturering.

Børstesliperen fremhever effektivt treets naturlige årringer. Tidsbesparende system for fjerning av understellsbehandling, tettemasser, lakk, rust og dekorfolier. Spesielt godt egnet for rengjøring av sveisesømmer i . Dekorfjerner for børstesliper. Ergonomisk utforming med lavt . Robust børstesliper for fjerning av materialer, overflatebehandling og strukturering.


Makita børstesliper er meget robust og stabil. Delbetaling Fri frakt fra 699kr.

Sikkerhetsbøyle og komposittkropp. Et tidsbesparende slipesystem med mange funksjoner. For fjerning av dekorfolier, tape, . Antall: Legg i handlekurv.


Velkommen til Berner - Ledende europeisk leverandør til bil- og byggebransjen. Alle bestillinger før kl 10. Fleksibel sliper for fjerning av materialer, overflatebehandling og strukturering. Sjekk priser på børstesliper børstesliper. Fremhever det vakre og naturlige i treverk med nylon- og kullbørster.


Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp børstesliper børstesliper billig i nettbutikkene. Perfekt verktøy til overflatebehandling av metall. Kan utstyres med en rekke ulike børster som du finner info om HER. Designet for å fjerne vinyl, . Trenger du synonymer til BØRSTESLIPER ? Se i vår kryssordbok med flere millioner synonymer.


Vårt eget lutfverktøymerke med høy kvalitet, bredt sortiment og konkuransedyktige priser.

Her får du hjelpen du trenger. Kjøp verktøy, maskiner og verkstedutstyr til garasjen, byggeplassen og huset, i ditt nærmeste Biltema varehus - lave priser, lange åpningstider og gratis . Go to the productFind similar products. Godt oppslagsverk for kryssordløsere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg