torsdag 16. mars 2017

Norske talenter gullknapp 2018

JKKfL Se hele episoder her: . Mia om gullknappen sin: – Tuva, du er et fantastisk talent! Bergen Shantykor og Vetle gikk videre til Norske talenter - finalen . Se Norske talenter fredager kl. TV eller når du vil på TV Sumo.


Hør den egenskrevne låta som fikk.

Når to av Fredrikstads talenter i kveld deltar i dommerutvelgelsen på Norske talenter , er det Stian Staysman Thorbjørnsen som sitter som . Fredag er de klare for andre runde i Norske talenter. Formoe med seg en ekstra dommer som er den eneste som kan bruke gullknappen. Petter Stordalen er gjestedommer i Norske talenter på fredag. Tuva Lutro fra Odda fikk gullknapp av Mia Gundersen og er klar med mer . Dommerne ble rørt til tårer og Linn Skåber trykket på gullknappen som sendte Jørgensen . Norske Talenter -Patrick blant verdens mest delte.


HBO lager prequel av Game of Thrones11. Bjarne Brøndbo belønnet gruppen med å trykke på gullknappen.

Gjestedommer John Brungot er sjef over gullknappen , og sammen . Les også: Oda skal danse på Norske talenter. PÅ JOBB: Slik har vi sett Joakim danse på TV2s Norske talenter. Rune Carlsen fra Oslo fikk gullknapp av Janne Formoe og er klar med nye . Han var også den første finalisten som ble klar etter at . Ikke gå glipp av noe - abonner på TV 2s UA-channel-kanal: goo.


Vi samler nyheter om Norske talenter gullknapp fra flere hundre norske. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Hva heter sangen som kommer når han får gullknappen. Morgan Brit Knaplund (13) fra Jevnaker gikk videre i Norske talenter. Etter GULLKNAPP på audition ble det et fyrverkeri av en semifinale! Gullknappen og lover at den kommer han til å bruke. Jeg skjelver, sier den blide jenta til.


Jeg er så stolt og glad for at jeg fikk lov til å gi gullknappen til Tuva. At hun vant i dag – fy søren så stolt jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg